lakši proces

U 60 sekundi omekšajte zamrznuti maslac

U 60 sekundi omekšajte zamrznuti maslac
22.12.2024.
u 15:20
Baš ste se spremili raditi kolače, a onda se sjetili da niste otopili maslac koji je u zamrzivaču.
Pogledaj originalni članak

Ne, ne morate odustati od pečenja omiljenih kolača jer nemate vremena čekati da se maslac otopi, već se poslužite najjednostavnijim i najbržim načinom da putar omekša.

Za trenutačno omekšavanje smrznutog maslaca sve što vam treba jest – ribež, piše zadovoljna.dnevnik.hr.

Naribajte komad zamrznutog maslaca, kao što biste ribali i sir, pustite da odstoji 30 do 60 sekundi, a zatim nastavite s pečenjem.

Naribani putar trenutačno se omekšava, a taj postupak ujedno olakšava miješanje maslaca s drugim suhim sastojcima poput brašna i šećera.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.