Čović u Livnu

Provedbom ključnih projekata unaprijediti životni standard u Livnu i osigurati dugoročan razvoj cijele regije

Foto: HDZ BiH
Foto: HDZ BiH
Foto: HDZ BiH
Foto: HDZ BiH
Foto: HDZ BiH
Foto: HDZ BiH
Foto: HDZ BiH
Foto: HDZ BiH
Foto: HDZ BiH
Foto: HDZ BiH
02.10.2024.
u 11:46
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović, nazočio je sinoć završnom predizbornom skupu održanom u Livnu pod sloganom "Za Livno snažnije i važnije". Predsjednik Čović je istaknuo da će HDZ BiH nastaviti s provedbom ključnih projekata koji će unaprijediti životni standard u Livnu i osigurati dugoročan razvoj cijele regije. Posebno je naglasio važnost zajedničkog rada svih žitelja kako bi se postigli ciljevi koji će doprinijeti snažnijoj i stabilnijoj budućnosti za sve generacije.

Predsjednik Čović istaknuo je kako će HDZ BiH nastaviti s provedbom ključnih projekata koji će unaprijediti životni standard u Livnu i osigurati dugoročan razvoj cijele regije. Posebno je naglasio važnost zajedničkog rada svih žitelja kako bi se postigli ciljevi koji će doprinijeti snažnijoj i stabilnijoj budućnosti za sve generacije: "Ova lista koju ste vi ovdje predstavili jamči da će Gradsko vijeće Livna imati kvalitetu kako bi se odgovorno donosile odluke u interesu svih žitelja Livna. HDZ Bosne i Hercegovine, koji danas predvodi ne samo hrvatski narod već i europsku BiH, može jamčiti hrvatskom narodu ustavnu jednakopravnost, suverenost i očuvanje identiteta u svakom dijelu Bosne i Hercegovine. Ako stanovnici Livna shvate da služimo Livnu, a zajedno i Hrvatima Bosne i Hercegovine, to je naše glavno političko poslanje. Siguran sam da će Livno biti snažnije, a još sam sigurniji da će biti važnije na političkoj karti Bosne i Hercegovine."

Gradonačelnik i kandidat za gradonačelnika Livna Darko Čondrić, obratio se okupljenima, ističući važnost demografskih projekata i poticaja za poboljšanje životnih uvjeta u Livnu. Osvrnuo se na dosadašnja postignuća i naglasio da je spreman, uz potporu Gradskog vijeća nastaviti raditi na projektima koji će unaprijediti lokalnu zajednicu, pozivajući na zajedništvo svih žitelja Livna u tom procesu. U svom govoru kazao je: "Pred nama je puno posla i novih projekata, a zato nam je potrebna podrška svih vas kako bismo zajedno doprinijeli razvoju našeg Livna. Sve vas pozivam da odgovorno i u zajedništvu radimo svatko sa svoje pozicije te da gradimo naše Livno, da sebe ugradimo u ovaj grad, kao što to već činimo. Drage moje Livanjke i Livnjaci, vaša uloga za ovaj grad je nešto što osobito cijenim i uvijek ističem. Stoga vas pozivam da u nedjelju, 6. listopada, izađete na izbore. Uvjeren sam da u Hrvatskoj
demokratskoj zajednici Bosne i Hercegovine prepoznajete snagu, energiju, odgovornost i odlučnost da svi zajedno gradimo snažnije i važnije naše Livno."

Nositelj liste za Gradsko vijeće Livna, Zvonimir Pavić, također se obratio se nazočnima te istaknuo: "Gradsko vijeće ima vrlo važnu ulogu u funkcioniranju grada. Gradsko vijeće može biti vjetar u leđa našem gradonačelniku, ali isto tako može biti i kočnica. Bez obzira na sve poteškoće, Livno će uvijek voditi istinski Livnjaci koji ga vole, osjećaju srcem i kojima je svaki njegov stanovnik jednako vrijedan. Istinski Livnjak ima dovoljno bistrine i mudrosti da prepozna tko će se boriti za Livno i Livnjake, a tko bi to radio samo za vlastiti interes. Hvala svima vama koji HDZ-u Bosne i Hercegovine dajete podršku i koji ćete svojim glasom na izborima birati odgovorno, za budućnost Livna. Na čelu sa sadašnjim i budućim gradonačelnikom Darkom Čondrićem, za snažnije i važnije Livno."

Na koncu, istaknuto je kako HDZ BiH u Livnu stoji iza konkretnih projekata i inicijativa koje će unaprijediti svakodnevni život i doprinijeti daljnjem napretku lokalne zajednice. Posebno je naglašena podrška aktualnom gradonačelniku i kandidatu za gradonačelnika Darki Čondriću, koji je predstavio svoju viziju nastavka razvoja Livna. Također, izražena je podrška nositelju liste za Gradsko vijeće Livna Zvonimiru Paviću, kao i svim ostalim kandidatima s liste HDZ-a BiH za Gradsko vijeće, čija će zajednička energija i trud doprinijeti izgradnji snažnijeg i prosperitetnijeg Livna.

Uz predsjednika Čovića, skupu su nazočili i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto, dopredsjednica HDZ-a BiH Darijana Filipović, glavni tajnik HDZ-a BiH Goran Božić, članovi Predsjedništva HDZ-a BiH Vedran Škobić, Mladen Begić te Zdenko Ćosić,
predsjednik Mladeži HDZ BiH Mate Lončar, predsjednik ŽO HDZ BiH Dragan Konta, zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH Karlo Nevistić, generalni tajnik Vijeća ministara BiH Robert Vidović, predstavnici izvršne i zakonodavne vlasti u BiH, predstavnici vjerskog, društvenog i gospodarskog života, kao i brojni drugi uvaženi gosti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.