JEZIV SLUČAJ

Ovo je stan u kojem su pronađena tijela Ahmeda i Gorana Alagića: Oglasila se policija o slučaju

ATV
23.07.2024.
u 07:31

Ulaskom u stan utvrđeno je da se u istom nalaze dva beživotna tijela, beživotne muške osobe, te je o svemu obaviješteno Okružno javno tužiteljstvo u Doboju.

Načelnik Odjela za opći kriminalitet PU Doboj Vladislav Milanović rekao je za ATV da se poduzimaju sve mjere i radnje po nalogu Okružnog javnog tužiteljstva kako bi se razjasnila smrt braće Gorana i Ahmeda Alagića čija su tijela danas pronađena u stanu u Doboju.

- U 12:50 sati u dežurnoj službi Policijske stanice Doboj 1 prijavljeno je da se ulici Nemanjina u zgradi takozvana "Iskra" širi neugodan miris iz jedne od stambenih jedinica. Policijski službenici navedene policijske stanice su izašli na lice mjesta, utvrdili navode prijave, obavili razgovor s prijaviteljem te su poduzetim mjerama i radnjama utvrdili da u navedenom stanu žive dvije osobe - rekao je Milanović.

Pošto je stan bio zaključan, teritorijalno-vatrogasna jedinica je izvršila nasilan ulazak u navedenu stambenu jedinicu.

Ulaskom u stan utvrđeno je da se u istom nalaze dva beživotna tijela, beživotne muške osobe, te je o svemu obaviješteno Okružno javno tužiteljstvo u Doboju.

- Postupljeno je po nalogu dežurnog tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva, na licu mjesta je izvršen uviđaj od strane policijskih službenika Policijske stanice Doboj 1 i sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj. Tom prilikom tužitelj je predložio i poduzimanje ostalih mjera i radnji na razrješenju svih činjenica okolnosti koje su dovele do smrti dvijea navedene osobe - rekao je Milanović, prenosi Avaz.

Utvrđeno je da se radi o A.A. (1954) i njegovom bratu G.A. (1964) iz Doboja koji su živjeli u navedenom stanu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije