Autobiografski roman

Predstavljanje knjige 'Ja sam Petra – nećete me slomiti' u Tomislavgradu, Posušju i Mostaru

21.10.2024.
u 08:49

Predstavljanje knjige ''Ja sam Petra – nećete me slomiti'', Petre Heisinger upriličit će se u četvrtak, 24. listopada u 19 sati u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru. Kroz svoj autobiografski roman, Petra Heisinger dijeli duboko proživljenu priču o tome kako se, uz hrabrost i odlučnost, mogu prebroditi najveće životne nedaće.

''Ovaj inspirativni autobiografski roman otkriva kako je moguće transformirati nedaće u novi početak. Ova knjiga nije samo priča o jednoj ženi, nego o svakome tko se suočio sa životnim izazovima i pronašao snagu za novi početak. Petra Heisinger hrabro otvara dušu, dijeleći svoje iskustvo o gubitcima, ljubavi i nevjerojatnoj izdržljivosti. Njena priča pokazuje kako se iz tame može izroditi svijetlo i kako, usprkos svemu, život zaista može biti lijep'', priopćili su organizatori. Osim u Mostaru knjiga će biti predstavljena i u Tomislavgradu 22. listopada u 19 sati u Kulturno informativnom centru, te u Posušju 23. listopada s početkom u 19 sati u Kinodvorani.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije