A ima i nešto optimizma

Mračna proročanstva za 2025. godinu: Baba Vanga i Nostradamus isto zamislili...

nostradamus
18.10.2024.
u 09:39

Iako proročanstva Babe Vange i Nostradamusa za 2025. godinu donose mračne vizije budućnosti, istovremeno otvaraju prostor za optimizam

Kako se približavamo 2025. godini, proročanstva poznatih vidovnjaka poput Babe Vange i Nostradamusa ponovno izazivaju veliku pozornost. Ovi mistični proroci, poznati po svojim zagonetnim predviđanjima, nastavljaju intrigirati javnost svojim vizijama budućnosti, koje istovremeno bude fascinaciju i strah.

Mračna predviđanja Babe Vange i Nostradamusa

Baba Vanga, slijepa bugarska mističarka koja je umrla 1996. godine, postala je poznata po proročanstvima kojima se pripisuje visoka točnost, navodno čak 85 %. Među njezinim najpoznatijim prognozama su teroristički napadi 11. rujna, smrt princeze Diane i predsjednički mandat Baracka Obame. Nostradamus, francuski astrolog iz 16. stoljeća, također je poznat po svojim katrenama, kojima su pripisane prognoze poput uspona Adolfa Hitlera i atentata na Johna F. Kennedyja.

Za 2025. godinu oboje vidovnjaka predviđaju teška vremena, osobito u Europi. Nostradamus spominje "okrutne ratove" i upozorava na povratak "drevne kuge, gore od neprijatelja". Slično tome, Baba Vanga predviđa sukob koji bi mogao razoriti stanovništvo i izazvati opustošenje. Uz ratne prognoze, Nostradamus također spominje dolazak asteroida: "Iz svemira vatrena kugla će se podići…"

Pojava novih moći i susreti s izvanzemaljcima?

Nostradamus za nadolazeću godinu najavljuje i pojavu "podvodnog carstva" te dolazak mračnog kulta na vlast, što stvara sliku svijeta prepunog tajni i prijetnji. Istodobno, Baba Vanga govori o mogućim futurističkim promjenama, uključujući razvoj telepatije, sugerirajući da bi ljudi mogli otkriti nove dimenzije svojih mentalnih sposobnosti.

Oba proroka također nagovještavaju mogućnost susreta s izvanzemaljcima. Prema Babinim predviđanjima, prvi kontakt mogao bi se dogoditi na nekom velikom sportskom događaju, iznenađujući cijeli svijet.

Tračci nade u tamnim prognozama

Unatoč mračnim predviđanjima, proročanstva donose i tračke nade. Nostradamus sugerira da bi se sukob između Rusije i Ukrajine mogao približiti kraju, s naznakama da bi intervencije zemalja poput Francuske ili Turske mogle donijeti mir. "Obje će strane biti iscrpljene", navodno prognozira francuski astrolog, ukazujući na mogući prestanak ratnih aktivnosti.

Iako proročanstva Babe Vange i Nostradamusa za 2025. godinu donose mračne vizije budućnosti, istovremeno otvaraju prostor za optimizam. U svijetu prožetom sukobima i tajnama, možda ćemo svjedočiti i neočekivanim susretima, ali i otkrićima koja bi mogla promijeniti ljudsko razumijevanje stvarnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije