SC Kantarevac

Čarobni !hej ugođaj Mostar Summer Festa

04.07.2024.
u 15:50

Proteklog je vikenda održano još jedno izdanje Mostar Summer Festa, kultnoga događaja koji tri dana na jednome mjestu okuplja sve naraštaje koji istinski uživaju u glazbi. A uz brend !hej, i ove smo godine dali potporu ostvarenju istinskoga fest ugođaja.
Uz glazbu, na Kantarevcu se moglo uživati i u food korneru i pićima koje su osigurali razni sponzori. Pod svjetlima reflektora sjajio je i naš !hej štand, na kojemu ste mogli snimiti svoje najljepše trenutke pomoću kamere od 360 stupnjeva, koja je senzacija današnje tehnologije. 

Festivalska energija i nasmijana lica uistinu potvrđuju da se ovakvi festivali, iz godine u godinu, trebaju njegovati i podržavati. 

Otvorenje festivala obilježili su fantastični Zoster i Matija Cvek, a drugoga su se dana svi ljubitelji dobre glazbe mogli vratiti u srednju školu s Edom Maajkom, Urbanom i njegovim bandom. Treći je dan bio u znaku Zabranjenog pušenja, dok je večer zatvorila Mimi Mercedez.

 Protekli je vikend bio čaroban, a posebno su se dobro zabavili svi članovi !hej obitelji. 

Zaključak je samo jedan: nema ništa ljepše nego biti dijelom nezaboravnih priča kakva je ova koju već godinama stvaramo s Mostar Summer Festom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije