PROŠETAO PSA

Jedva su ga prepoznali: Slavni glumac uhvaćen u neprepoznatljivom izdanju, s gustom dugom bradom i u trenirci

Profimedia
17.04.2022.
u 20:14

Inače, glumcu uskoro izlazi nova serija od tri nastavka naziva "Why Didn't They Ask Evans?", a za koju potpisuje i redateljsku ulogu, osim glumačku.

Engleski glumac, pisac i glazbenik Hugh Laurie (62) iznenadio je sve pojavljivanjem na ulicama Londona. Naime, glumac je otišao u šetnju sa psom, a izgledao je doslovno neprepoznatljivo. Na sebi je imao gustu dugu bradu, što vrlo rijetko imamo prilike vidjeti na njegovom licu. 

Zvijezda "Dr.House" serije i "Crne guje" imao je i kapu na glavi, a izašao je u šetnju u ležernim crnim hlačama, debeloj mornarskoj vesti i udobnim tenisicama. Tijekom izlaska pustio je neko vrijeme svog psa da slobodno trčkara po parku, dok je on uživao u sunčanom danu. 

Inače, glumcu uskoro izlazi nova serija od tri nastavka naziva "Why Didn't They Ask Evans?", a za koju potpisuje i redateljsku ulogu, osim glumačku. Ovo je prvi Lauriejev veliki redateljski pothvat za koji je kazao da mu se "još uvijek nisu spustile dlake na vratu od uzbuđenja prvog puta hvatanja u koštac s ljepotom iskonske misterije".

U seriji Laurie glumi psihologa dr. Jamesa Nicholsona, a osim njega igraju i Will Poulter i Lucy Boynton. Napeta kriminalistička serija temelji se na kultnom istoimenom romanu Agathe Christie iz 1934. godine, a radnja prati vikareva sina Bobbyja Jonesa, kojeg igra Poulter, te njegovu prijateljicu, pripadnicu visokog društva lady Frances Derwent, koji dubinski istražuju misteriozno ubojstvo.

U seriji su još neka od zvučnih imena poput Jima Broadbenta i Emme Thompson koji glume aristokrate lorda i lady Marcham, roditelje lady Frances.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije