iskreno

Lana Jurčević odgovorila na komentare da je loš primjer djeci: Sirovo je ponekad najbolje i najiskrenije

Lana Jurčević
Foto: Instagram
1/3
22.10.2024.
u 12:41

Pjevačica je nedavno dala izraditi majice za svoje obožavatelje, a nekima se nije svidio natpis na majicama i kritizirali su Lanu kako je loš primjer mladima

Pjevačica Lana Jurčević nedavno je pokazala kako je dizajnirala majice s natpisom Prepichka s namjerom da ih pokloni svojim vjernim obožavateljima. Interes je za majice bio velik, ali bilo je i dosta negativnih komentara upućenih pjevačici zbog natpisa na majicama, pa se odlučila osvrnuti na tu temu na svom Instagram profilu. 

- Za početak tjedna! Malo optimizma! Dok ne nađemo dovoljnu količinu majica za sve vas koji ste rekli da ih hoćete! I da nadodam, netko mi je napisao kako ‘lijepo’ djeci dajem primjer. I hvala na tom komentaru jer sam sad još sigurnija da je ovo super stvar i želim svoj toj djeci (koja me odavno ne prate i ne znaju tko sam, al dobro), da za sebe misle da su Prepichke, a ne da imaju manjak samopouzdanja, budu prestrašene i opterećuju se time što će netko reći za njih. Nek misle da su Prepichke, da se nikome ne daju lako i da svatko tko poželi biti u njihovom društvu, to itekako i zasluži. Isto vrijedi i za sve nas starije (svih dobi, oblika, profesija, odraza u ogledalu…) :-). #Prepichka je stav i točka. - objasnila je Lana zašto je odabrala baš taj natpis za majice i odgovorila je svima koji su joj rekli kako je loš primjer djeci.

- Prepichka može biti mama, frendica, sestra, kćer. Ja znam da bi moja baka to obukla 300% da je živa. Ne trebamo glumiti Visočanstva, da smo sad turbo fini pa sve u rukavicama komuniciramo. Sirovo je ponekad najbolje i najiskrenije. S običnim stvarima ne možeš pomaknuti ništa s mjesta.  I da, gdje su sad frajeri da se jave da poklone ovo svojim curama/ženama?  Ili ćemo si morati same sve nabavljat? Cure, tagajte svoju najdražu #Prepichku. Hvala Anita na ovoj fotki  i ako netko zna autora grafita neka javi da ga potpišem (iako je vjerojatno grafit ilegalan), al u ovoj cijeloj priči čini mi se da je sve kontra pravila - poručila je pjevačica. Lana je krajem 2023. postala mama malene Mayle koju je dobila u vezi s dugogodišnjim partnerom Filipom Kratofilom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije