Adi Šoše

Mostarac pokorio klubove u Hrvatskoj, a žene ga obožavaju: Za njegov prvi veliki zagrebački koncert vlada neviđen interes

Adi Šoše
Instagram
04.08.2024.
u 09:18

Za Adija Šošu govore da je novi Čolić i novi Toše, a jedna od najvećih sličnosti s njima jest to što žene doslovce vrište i plaču kad ovaj Mostarac izađe na scenu te znaju sve njegove pjesme. Nerijetko se dogodi i to da krenu suze kad on pusti glas.

Mladi glazbenik može se pohvalio da je pokorio klubove po Hrvatskoj, a snimke s njegovih nastupa dijele se po društvenim mrežama te prikupljaju stotine oduševljenih komentara obožavatelja, piše Story.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADI ŠOŠE (@adisosee)

 

Gledatelji TV programa Adija odavna znaju s malih ekrana. Tako je 2019. godine nastupao u showu 'Zvezde Granda', gdje mu je finale izmaklo za dlaku, a potom se pojavio i u emisiji HRT-a 'A strana'. Tada je izvedbom pjesme 'Kuća puna naroda', koju inače pjeva Zdravko Čolić, a napisao ju je Gibonni, oduševio hrvatsku publiku.

Bez riječi je ostavio i Amiru Medunjanin i Aljošu Šerića, koji su njegov nastup uživo pratili iz HRT-ova studija. I sam Gibonni mu je, mediji su pisali, rekao da je jedan od najboljih vokala u protekla dva desetljeća.

 

 

Zanimljivo je da je ta pjesma u njegovoj izvedbi na YouTubeu pregledana više puta pogledana nego original Zdravka Čolića.

Adi je objavio prvi album sa sjajnim izvedbama covera pop uspješnica čiji je autor Amil Lojo, a potom je izdao i prvi vlastiti singl 'Nije lako biti ja' gdje se već uhodanoj i uspješnoj autorskoj ekipi pridružio i poznati regionalni tekstopisac Armin Šaković. Uslijedila je objava istoimenog albuma na kojemu su neke od pjesama koje su već stekle veliku popularnost poput 'Najljepši cvijet', 'Pusto ostrvo', 'Suvenir', 'Šteta, zar ne', 'Od jeseni do proljeća', 'Put do tebe' i 'Ne dam te'.

Njegov talent i prekasnu boju glasa prepoznao je i Toni Cetinski s kojim je Šoše početkom ove godine snimio duet 'Sve ili ništa', a zajedno su ga izveli u prepunoj zagrebačkoj Areni na velikom Tonyjevom koncertu. Veliki uspjeh postižu i njegovi novi, nedavno objavljeni singlovi 'Zrno nade', 'Zabranjena riječ', 'Ruža' i 'Lele'.

Adi je inače diplomirani inženjer građevine, a trenutačno je jedan od najtraženijih glazbenika u regiji. Sve klubove u koje dođe - rasproda. Isto će se dogoditi i s njegovim dugoočekivanim velikim zagrebačkim koncertom 28. listopada u organizaciji Storyja, sudeći po interesu koji je izazvao čim su karte stavljene u prodaju prije dva dana.

Story je odlučio podržati glazbeni uspon ovog karizmatičnog glazbenika  organizacijom njegovog prvog velikog zagrebačkog koncerta.

'Magična noć u najavi, Zagreb vidimo se konačno', poručio je Adi.

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog Adi će 28. listopada nastupiti uz AL Music Band uz koji gradi svoju već sada uspješnu glazbenu karijeru.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije