NA INSTAGRAMU

Ove fotke Kate Middleton raznježile su mnoge! Princeza je zagrlila djevojku koja se bori s rakom

Foto: Reuters
1/6
15.10.2024.
u 16:03

Liz je također pozvana zajedno sa svojom obitelji da se nasamo sastane s Williamom i Kate kako bi porazgovarali o borbi protiv raka. Tijekom tog sastanka Kate je zagrlila djevojku.

Kate Middleton nedavno se vratila svojim dužnostima, a tim se povodom princeza od Wallesa javila i na društvenim mrežama. Naime, na službenom Instagram profilu princeze i princa od Walesa objavljena je dirljiva fotografija Kate Middleton tijekom susreta s fotografkinjom Liz Hatton (16) koja se bori s rijetkim tumorom. Liz, inače iz Harrogatea u Yorkshireu, obožava fotografiranje te je dobila osobni poziv princa Williama da sudjeluje na investituri koju je održao u Windsoru, piše Daily Mail. Liz je također pozvana zajedno sa svojom obitelji da se nasamo sastane s Williamom i Kate kako bi porazgovarali o borbi protiv raka. Tijekom tog sastanka Kate je zagrlila djevojku.
 

"Bilo mi je zadovoljstvo sastati se danas s Liz u Windsoru. Talentirana je mlada fotografkinja čija nas je kreativnost i snaga oboje inspirirala. Hvala ti što si s nama podijelila svoje fotografije i priču", napisano je u opisu fotografija koje su podijelili Kate i William. William je za Liz saznao preko London Air Ambulance Charityja, čiji je pokrovitelj.

"Princ je saznao za Liz preko dobrotvorne organizacije London Air Ambulance Charity čiji je on pokrovitelj i nakon investiture, pa su se princ i princeza od Walesa sastali privatno s Liz s njezinom obitelji kako bi čuli o njezinom danu i putovanju", rekao je kraljevski glasnogovornik.  Na Instagramu kraljevskog para objavljene su fotografije koje je Liz uslikala.

Podsjetimo, ova godina nije nimalo lagana za kraljevsku obitelj, a s teškim dijagnozama susreli su se i kralj Charles i Kate Middleton. Oboje su se tijekom jednog vremena povukli kako bi se fokusirali na svoje ozdravljenje, a sada se polako vraćaju svojim službenim obavezama te oboje poseban naglasak stavljaju na borbu protiv ove teške bolesti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije