IMA LI SMISLA?

Barca stigla u SAD, trenera Xavija zbog bizarnog razloga ne puštaju u državu

xavi
17.07.2022.
u 10:20

Igrači Barcelone doputovali su u SAD na pripreme za sljedeću sezonu, ali su u zemlju ušli bez svojega trenera Xavija Hernandeza. Naime, Xavi nije ni otputovao s momčadi u Ameriku jer mu američke vlasti nisu odobrile ulazak u zemlju.

Prije nego što je postao trener Barcelone, Xavi je bio trener katarskog Al Sadda, s kojim je nekoliko puta putovao u Iran. Amerikanci vrše detaljne provjere i ne puštaju strance tako lako u zemlju ako su bili u Iranu, u kojem je Xavi zadnji put bio 2019. godine.

Iz Barcelone su istaknuli kako vjeruju da će se cijela situacija razriješiti. Dok se kompletna situacija ne riješi, treninge će voditi njegovi pomoćnici Sergio Alegre i Oscar Hernandez.

Inače, Barcelona će u Sjedinjenim Američkim Državama igrati nekoliko pripremnih utakmica, a zasad su dogovoreni susreti protiv Inter Miamija, Real Madrida, Juventusa i NY Red Bullsa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije