Povezivanje BiH i Italije

Džeko, Pjanić i Zukanović podržali otvaranje zračne linije Rim - Mostar

10.04.2016.
u 09:00

Veleposlanstvo BiH u Italiji, u suradnji s Turističkom agencijom Balkan Express Fly and Tour Operator, promovirali su u Rimu uspostavu zračne linije Mostar - Rim, kojom će se tijekom turističke sezone prometovati utorkom i petkom. Na poziv veleposlanice Željane Zovko skupu su se odazvali predstavnici stranih veleposlanstava i misija, senatori, zastupnici u Parlamentu i brojni uglednici. Posebnu pozornost izazvao je dolazak nogometaša Rome Miralema Pjanića, Edina Džeke i Ervina Zukanovića, koji su bili posebni gosti. Ovim događajem, nakon dugo vremena, BiH se u Rimu predstavila u pozitivnom svjetlu. Veleposlanica Zovko podsjetila je kako je predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović nedavno predao zahtjev za stjecanje kandidacijskog statusa za EU, kao i na napore da BiH postane dio obitelji EU.

Veleposlanica je izrazila nadu da će značajan broj turista koji ove jubilarne godine posjećuju Rim, svoje putovanje nastaviti u BiH preko Mostara.

Tako će Mostar, kako mu i ime kaže, zaista biti most koji veže narode. Veleposlanica Zovko je zahvalila svima koji su pomogli u organizaciji prijma, a napose nogometašima.

Događaju, koji je organiziran na terasi luksuznog hotela Mariot Flora u povijesnom središtu grada, nazočilo je više stotina ljudi. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije