Malonogometni turnir u Posušju

Rakitno najbolje treći put zaredom

26.07.2024.
u 11:52

Rakićani su protiv Vira pobjedu odnijeli izvođenjem šesteraca nakon što je regularni dio utakmice završio 1:1. Za 3. mjesto igrali su Rastovača Polje i MZ Vinjani, a Vinjani su uvjerljivo pobijedili s 8:2

Završen je još jedan Malonogometni turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje, a u finalu ovogodišnjeg izdanja pobjedu je odnijela ekipa Rakitno, koja se već treću godinu zaredom kiti titulom prvaka, objavio je Radio Posušje.

Naime, Rakićani su protiv Vira pobjedu odnijeli izvođenjem šesteraca nakon što je regularni dio utakmice završio neriješenim rezultatom, 1:1.

U utakmici za 3. mjesto ovoga iz godine u godinu sve popularnijeg natjecanja u Hercegovini igrali su Rastovača Polje i MZ Vinjani, a Vinjani su uvjerljivo pobijedili s rezultatom 8:2.

Nakon finala i nagrada za najbolje tri ekipe, uručene su i nagrade za najbolje pojedince turnira, tako je najbolji igrač turnira Mario Đerek iz ekipe Vir, najbolji strijelac i ove je godine, kao i protekle, Ivan Miličević iz ekipe Rakitno, dok je najboljim vratarom proglašen također Rakićak Ivan Sabljo.

Organizator ovogodišnjeg malonogometnog turnira bio je Športski savez općine Posušje, a ovaj događaj je u sklopu nadaleko poznate kulturno-zabavne i sportske manifestacije Posuško lito. U izjavi za Radio Posušje predsjednik Športskog saveza Ante Jukić zahvalio je svima koji su na bilo koji način pripomogli da se ovaj turnir održi te je čestitao pobjedničkoj ekipi.

Nazočne su na samoj završnici ovogodišnjega turnira plesnom točkom zabavile članice Hrvatskog cheerleading kluba Posušje.

Rakitno, najbolja ekipa ovogodišnjeg izdanja Malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine predstavljat će Posušje u Ligi Hercegovine, čiji je ovogodišnji domaćin Ljubuški.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije