VELIKI TROŠAK

Prodali sve što su imali i krenuli na put brodom, plan im je naglo propao nakon samo dva dana

12.02.2023.
u 09:09

Par iz Colorada, Tanner Broadwell (26) i Nikki Walsh (24) prodali su sve što su imali kako bi kupili brod i krenuli na put do Kariba, no njihova avantura završila je nakon samo dva dana plovidbe. U blizini obale kod Floride svojom jedrilicom udarili su u nepoznati objekt, a brod je potonuo za svega 20 minuta te je par ostao bez svega što je imao, piše Daily Mail.

U džepu im je ostalo 90 dolara, a jedino što su uspjeli spasiti bio je njihov pas. Najgore od svega, brod uopće nisu osigurali prije nego su krenuli na put, a za izvlačenje jedrilice iz vode potrebno im je 10.000 dolara.

Par je brod platio 5.000 dolara te su potrošili još toliko kako bi ga popravili, a na put oko svijeta krenuli su jer im je bilo dosta poslova koje su radili te su htjeli raditi ono što vole, a ne ono što moraju. Unatoč nesreći koju su doživjeli, kažu kako će ponovno kupiti brod i ostvariti ono o čemu maštaju.

– Ne možemo jednostavno odustati od svojih snova – kazala je Nikki Walsh.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije