prognoza

Danas u BiH nestabilno vrijeme, temperature do 31 stupanj

kišobra, vrijeme, oblačno
Fena
27.06.2024.
u 08:58

U Bosni i Hercegovini jutros je umjereno do pretežito oblačno vrijeme s mjestimičnom kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Temperature zraka u 08 sati: Bjelašnica 11 stupnjeva, Sokolac 14, Drvar i Ivan Sedlo 16, Sarajevo 17, Bihać, Bugojno i Široki Brijeg 18, Banja Luka, Prijedor, Sanski Most i Zenica 19, Bijeljina, Srebrenica i Tuzla 20, Zvornik 21, Mostar 24, Neum 25 stepeni. Atmosferski tlak je u Sarajevu iznosio 939 milibara, za 3 milibara je niži od normalnog i sporo raste.

Danas će u Bosni i Hercegovini biti umjereno do pretežito oblačno i nestabilno vrijeme. U jutarnjim satima kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju u južnim i sjevernim i središnjim područjima. Tijekom dana, lokalni pljuskovi i grmljavina se očekuju u većem dijelu zemlje. Padaline mogu biti i obilnije, a moguća je i pojava grada. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 31 stupanj.

U Sarajevu umjereno do pretežito oblačno vrijeme i dalje nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Najviša dnevna temperatura zraka oko 27 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?