ZA NEKOLIKO SEKUNDI

Dvije metode kojima ćete najbrže oguliti kuhano jaje

Shutterstock
27.03.2018.
u 10:53

Jedan od najjednostavnijih načina guljenja jaja jest onaj u staklenoj čaši

Milijuni jaja ovog će se Uskrsa pojesti, a kako bi ga što brže oljuštili, pokušajte jednu od ove dvije metode. 

Jedan od najjednostavnijih načina guljenja jaja jest onaj u staklenoj čaši. Nakon što jaje skuhate, stavite ga u čašu hladne vode, poklopite čašu rukom te je snažno protresite nekoliko puta. Ljuska jajeta bi se sama trebala odvojiti.

Ako vam ta metoda nije uspjela, pokušajte jaje oguliti u samo deset sekundi. Potrebno je očistiti ljusku s vrhova jajeta, stisnuti ga i jako puhnuti u njega. Očišćeno jaje bi samo trebalo ispasti iz ljuske. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?