SVJEDOČIO UŽASU

Dženan Imamović izgubio devet članova obitelji: Sestrino tijelo vidio u ruševinama

Foto: N1
1/6
09.10.2024.
u 16:56

Trenutno se iskopava njezino tijelo, a tragaju i za bratićem

Dženan Imamović iz Jablanice pretrpio je strašan gubitak u poplavama koje su nedavno, zadesile Bosnu i Hercegovinu. Imamović je izgubio devet članova obitelji, uključujući brata, sestru, njihove supružnike i djecu. Jedini preživjeli je mali Edi. - Sestra, zet, sin i nevjesta, brat i njegova žena, sin, kćerka i zet. Imamo samo jednu svijetlu točku, Edinog sina koji je preživio. Njega je pronašao susjed - ispričao je Imamović za N1.

I sam je svjedočio užasnom prizoru. Tijelo svoje sestre vidio je u ruševinama. Trenutno se iskopava njezino tijelo, a tragaju i za bratićem.

Unatoč tragediji, kuća mu je ostala. - Drveće je nekako ublažilo udar. Babo je ovu kuću pravio 1960-ih. Bratova kuća je također bila dobro građena, a sada je nema, kao da nikada nije postojala. Tek sada shvatiš koliko si bio sretan - kazao je Imamović.

S obzirom na gubitke, teško mu je što više nikoga nema. Susjedi su otišli. Ipak, planira ostati zbog “babovog hatra”, iako nije siguran hoće li itko još ostati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije