Klub NK Croatia Heilbronn proslavio 40. godina

FOTO/ VIDEO: Ovakav spektakl Heilbronn nije doživio! Mati Buliću publika nije dala s pozornice

29.09.2024.
u 20:41

Mario Marić jedan od članova kluba i suorganizator koncerta je u razgovoru za Vecernji.ba rekao kako je Mate održao najbolji koncert koji je ovaj grad imao posljednjih 25 godina.

U Heilbronnu u blizini Stuttgarta u subotu navečer održan je spektakularan koncert povodom 40. godina postojanja kluba NK Croatia Heilbronn gdje je sve posjetitelje zabavljao neprikosnoveni kralj dijaspore - Mate BulićI ovoga puta, kako to i sam Mate voli reći, uglas su pjevale sve generacije od 7 do 77 godina. -Emociju koju sam sinoć doživio pamtit ću do kraja života. Bilo je fenomenalno,  spektakularno. Ta razmjena emocija je neopisiva, kazao nam je Mate u razgovoru. 

Mario Marić jedan od članova kluba i suorganizator koncerta je u razgovoru za Vecernji.ba rekao kako je Mate održao najbolji koncert koji je ovaj grad imao posljednjih 25 godina. - Ovo što se sinoć dogodilo zaista se ne pamti. Mate je fenomenalan. Toliko su ga svi s oduševljenjem dočekali tako da je pjevao duže od planiranog, jednostavno mu publika nije dala da ide s pozornice. Tražila se ulaznica više i da smo ih imali više definitivno bi ih sve rasprodali.  Inače koncert koji je održan sinoć imao je i humanitarni karakter jer smo prikupljali novac za oboljele od leukemije i limfoma. 

Sve ovo je bila inicijativa predsjednika kluba Dragana Tufekovića koji je prošle godine pokrenuo inicijativu da klub dobije novo ime i okupi što više Hrvata Croatia Heilbronn. Svakodnevno brojimo sve više članova. Ove godine smo osnovali i KUD u kojem je puno mladih ljudi, puno mladih obitelji i zaista smo na to ponosni, govori nam u razgovoru Marić. 
Pokrovitelji koncerta je bio Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske. Na koncertu su nazočili Andrea Jakopiček iz Središnjeg ureda za Hrvate izvan RH,  generalni konzul Ivan Sablić, Josip Juratović Zastupnik u Bundestagu... 

Djelić atmosfere pogledajte u videu 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije