Posušje

Hodočasnici drugoga Marijanskog zavjeta za domovinu

18.08.2016.
u 10:00

Hodočasnici drugoga Marijanskog zavjeta za domovinu, predvođeni paterom Ikeom Mandurićem, boravili su u Posušju. Na Trgu hrvatskih branitelja dočekao ih je općinski načelnik Branko Bago i predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Hodočasnici su se potom uputili u crkvu bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u Posušju gdje su sudjelovali na sv. misi. Pater Ike Mandurić pozvao je branitelje i mlade, ali i ostale da se pridruže hodu i molitvi kako bi po Gospinom zagovoru konačno ostvarili Hrvatsku za koju su se borili.

- Hrvatska sada nije onakva kakvu smo htjeli, a kako nam je krunica pomogla za vrijeme rata, sada se čini kao pravo vrijeme da je obnovimo - za našu domovinu, kazao je pater. Nakon noćenja u kućama posuških obitelji, oko 50 hodočasnika, a među njima oko 20 iz Posušja, zaputilo se prema Širokom Brijegu, odakle će nastaviti prema Međugorju. Smisao ovog hodočašća je molitvom u zajedništvu nastaviti borbu za mir i istinsku slobodu Hrvatske.•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije