10 najpopularnijih pjesama

Infografika: Što slušaju Hrvati

Baby Lasagna
Sanjin Strukic/PIXSELL
06.06.2024.
u 10:43

Infografika prikazuje 10 najpopularnijih pjesama na Billboardovoj ljestvici koje su slušali Hrvati u periodu do 24. svibnja 2024. godine. 

Na ljestvici se nalaze čak četiri pjesme koje su ove godine nastupale na Euroviziji u Švedskoj, hrvatski predstavnik Baby Lasagna s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" zauzeo je prvo mjesto, predstavnik Nizozemske Joost treće mjesto, predstavnik Francuske Slimane šesto mjesto i pobjednik Eurovizije Nemo zauzeo je osmo mjesto.

Na drugom mjestu nalazi se Grše & Miach s pjesmom "Fantazija". Hrvati najviše vole Jalu Brata i Bubu Corellija čije su se dvije pjesme našle na ljestvici, pjesma "Monster" i "Rosalia" zauzele su četvrto i sedmo mjesto, a njihova suradnja sa Sajferom na pjesmi "7ice" zauzela je peto mjesto.

Na devetom mjestu nalazi se engleski glazbenik Artemas s pjesmom "I Like the Way You Kiss Me", dok je na posljednjem pjesma "Penetraccia" Desingerice i Djexona.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?