snaga mladosti, vizija uspjeha

Mladi i ovoga puta nositelji kampanje HDZ-a BiH u Središnjoj Bosni

12.09.2024.
u 17:24

U dvorani hotela Via u Vitezu održana je klauzura Mladeži HDZ BiH Županije Središnja Bosna, na kojoj je sudjelovalo 70-ak članica i članova Mladeži, kandidata za općinska i gradska vijeća.

Podršku klauzuri pružili su predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB Radoje Vidović, dopredsjednica HDZ BiH, ravnateljica Političke akademije HDZ BiH i predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara, kao i mladi kandidati za načelnike i gradonačelnike.

Među nazočnima su bili Boris Marić (kandidat za načelnika Kreševa), Vlado Lukić (nositelj liste za Općinsko vijeće Kreševo), Magdalena Cvjetković (nositeljica liste za Općinsko vijeće Fojnica), Stjepan Dujo (kandidat za gradonačelnika Novog Travnika), Marin Novaković (kandidat za načelnika Gornjeg Vakufa - Uskoplja), te Lucija Pavlović (kandidatkinja za načelnicu Bugojna).

Naglašeno je zajedništvo i opredijeljenost Mladeži za unapređenje životnih uvjeta, uz isticanje da su nositelji pozitivnih društvenih promjena koje birači prepoznaju. Od 2012. do 2020. godine rastao je broj vijećnika HDZ-a BiH iz reda Mladeži, od 20% na 41%, a za predstojeće izbore očekuje se još veća podrška birača.

Poruka Mladeži i svih kandidata za ove izbore je jasna: "Zajedno za bolju budućnost – snaga mladosti, vizija uspjeha!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije