Mostarski slavuj i miljenik žena otvoreno o priželjkivanju velike obitelji: ''Bilo bi lijepo imati troje djece, ali prvo..."

16.07.2024.
u 18:33

Jednom od najpopularnijih mladih izvođača u regiji, Mostarcu Adiju Šoši, ovo ljeto rekordno je po broju koncerata. Na njegovu nastupu u Primoštenu bio je i Gordan Vasilj iz IN Magazina. Simpatični pjevač otkrio mu je da se jednog dana vidi kao pravi obiteljski čovjek, kako na njegov uspjeh gledaju najbliži te gdje će provesti godišnji odmor, piše showbuzz. 

Drugo lice Adija Šoše. Pjevač otvoreno o priželjkivanju velike obitelji. TON: Bilo bi lijepo imati troje djece, dvije mačke i tri psa''

Svojim anđeoskim glasom Adi Šoše nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Popularni Mostarac je u samo tri godine postao jedan od najtraženijih izvođača u regiji, a najveći broj koncerata ima u Dalmaciji gdje se, kaže, osjeća kao kod kuće. Tako je i svoj posljednji spot za singl ''Zrno nade'', koji je predstavio na Melodijama Jadrana, snimio u Splitu.

''Ja ne mogu uopće da objasnim tu ljubav koja se stvorila i tu konekciju. Prekrasno, ja ne znam s čime sam to zaslužio, ja imam osjećaj da nisam, ali, eto, hvala ljudima što su me tako prihvatili'', zahvalan je Adi.

Ovaj miljenik ženske publike, čije pjesme imaju milijunske preglede na YouTubeu, trenutačno živi svoj glazbeni san.

''Meni nije cilj ostati ovdje dvije-tri godine i otići raditi negdje neki tamo lijevi posao. Cilj mi je cijeli život bavit se glazbom i otići u mirovinu doslovno s bine'', kaže.

U međuvremenu mu je, priznaje, želja privatno se skrasiti i zasnovati veliku obitelj.

''Doći će sigurno obitelj i sve to. Bilo bi lijepo imati troje djece, dvije mačke i tri psa. Vidim to nešto kao vrlo brojno, vidim ta neka obiteljska okupljanja s mnogo ljudi i životinja, ali o tom potom, idemo prvo na tu karijeru'', ističe.

Svojim glazbenim talentom očarao je i velika glazbena imena poput Gibonnija, Tonya Cetinskog, Željka Samardžića i Sergeja Ćetkovića, koji su na njega ostavili snažan dojam.

''Imam osjećaj da što si više uspio u ovom poslu da si nekako jednostavniji tako da se i ja trudim malo pokupim njihovih fora i da budem koliko toliko jednostavan, iako sam lud'', našalio se.

Adijeva najveća potpora su majka, otac i sestra kojima su njegovi uspjesi postali normalni.

''Na početku je bilo kao 'Wow Adi, nastupaš, imaš koncerte pa ti si zvijezda. A u zadnje vrijeme brate, objavim pjesmu nisu je ni poslušali, majke mi moje'', priča simpatični Mostarac.

A mladi pjevač je majčina slika i prilika.

''Jel tako, jel tako? Imamo sličan nos, malo snažniji (smijeh). Je, sličimo stvarno, iako sam i na tatu pokupio kosu, počeo sam ćelaviti malo, šalim se. Nisam, nisam još. Još uvijek se držim'', kaže.

Mnogobrojnim obožavateljicama u Primoštenu nije promaknulo da se Adi u posljednje vrijeme poprilično nabildao.

''Kad smo pauzu imali ove godine od jedno mjesec dana baš sam aktivno pumpao pet puta tjedno, a sad dva puta tjedno. Ali eto, koliko stignem, nije mi to drago, volio bih da imam četiri dana za trening, ali nemam'', priznaje.

A kako provodi rijetko slobodno vrijeme?

''Igram igrice, počeo sam igrati igrice po stare dane, a užas (smijeh). Knjigu sam počeo čitati pomalo prije spavanja, nešto sad aktivnije i sviram gitaru, malo sam zakržljao jer nisam dugo svirao, ali eto malo se vraćam, komponiram nešto, napišem koju pjesmu'', priča Adi.

31-godišnja zvijezda ovog ljeta plaže vidi samo prije koncerata duž Jadranske obale pa jedva čeka godišnji odmor.

''Nešto sitno dana imamo pravo na godišnji, ja mislim šest-sedam dana. U osmom mjesecu, tamo negdje sredina kolovoza. Vjerojatno Grčka. Bio sam prošle godine u Grčkoj, bilo je fenomenalno i onda, ajde, kad je bilo lijepo lani bit će lijepo i ove godine'', otkriva.

A nakon povratka s godišnjeg, do kraja godine čeka ga objavljivanje još tri singla i dosad najveći koncerti u Zagrebu i Splitu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije