istraživanja otkrivaju

Nećeš vjerovati koji je novi omiljeni fetiš muškaraca!

23.12.2018.
u 18:33

Nije tajna da su muškarcima ženske čarape oduvijek bile seksi. Ne treba vam znanstveno istraživanje da biste utvrdili da su najlonke muškarcima jedan od glavnih fetiša. No, u posljednje vrijeme na internetskim pretraživačima, pogotovo onima +18, zabilježene su povećane pretrage pojma – ženske čarape, piše Miss7.24sata.hr.

A rezultati pojedinih anketa i istraživanja otkrivaju da su ženske čarape uvijek u Top 10 pa čak i među pet odabranih muških fetiša. Zašto je to tako?

Muškarci ih smatraju jako ženstvenima, ali i seksepilnima; imaju dojam da je žena gola, a opet nekako pokrivena. Plus: tu je i onaj faktor želje da ih potrga s tebe... Najlonke su praktički klasik kada govorimo o glavnim muškim fetišima, zbog čega u provedenoj anketi Miss7.24sata.hr dečki otkrivaju jesu li im naše čarape zaista toliko seksi?

Foto: CALZEDONIA

Fran (28)
"Najlonke su ukras za ženske noge u mojim očima i da - jako su mi seksi. Iskreno, obožavam kad cure nose one jako tanke najlonke s crtom na pozadini nogu. Ne znam zašto, valjda me podsjećaju na seksi tajnice u njima pa su mi totalno privlačne. U svakom slučaju uvijek postoji i onaj element muške znatiželje... i što se krije ispod najlonki."

Josip (32)
"Da, postoje jedne čarape koje su mi nemoguće seksi na ženama, a to su samostojeće. Ne znam jesu li baš ove seksi i drugim muškarcima, ali ja obožavam vidjeti svoju ženu u njima. Ove zime nosi jedne najlonke koje zbog dvobojnosti izgledaju kao samostojeće i u njima mi ostavlja dojam samouvjerenosti, slobode i čistog seksepila!"

Ivan (29)
"Volim kad se cure poigravaju sa različitim stilovima najlonki. To golica maštu i odmah mislim da je i u krevetu vatrena i razigrana. Primijetio sam na djevojci u mojoj zgradi jedan model sa zvjezdicama i nevjerojatno su mi seksi. I cure po gradu često viđam u najlonkama s točkicama i jednako su mi privlačne."

Jan (27)
"Najlonke. Jako zanimljivo pitanje i čak mi je teško u potpunosti objasniti što mislim o njima. Najlonke, čarape i halteri su generalno fetiš koji mi se sviđa. I to ne samo u spavaćoj sobi već i u izlasku. Mislim da najlonke naglašavaju obline i privlače pozornost, a to je plus kod svakog ženskog outfita."

Marin (33)
"Kada moja cura nosi najlonke, ja si ne mogu pomoći, a da ju ne vidim snažnom, seksi, moćnom i ženstvenom. Uzbuđuje me. A koja je to uostalom moćna i seksi žene neprivlačna?"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije