Obuke za kuhare, konobare i sobarice u turističko-ugostiteljskom sektoru u Hercegovini

25.10.2024.
u 09:50

U prostorijama Asocijacije za ekonomski razvoj REDAH, održan je drugi partnerski sastanak u okviru projekta Obuke za zapošljavanje u turističko-ugostiteljskom sektoru u Hercegovini. Kako je priopćeno, sudionici sastanka razgovarali su o budućim aktivnostima prema akcijskom planu. Specijalizirane obuke za kuhare, konobare i sobarice pružit će kandidatima potrebna znanja i vještine za uspješan rad u turističko-ugostiteljskom sektoru. Ove obuke su prilika za profesionalni razvoj i usavršavanje u dinamičnom okruženju. Osim toga, dio projekta je i program "Pokreni svoj posao". Kroz ovu obuku, kandidati će naučiti ključne aspekte pokretanja vlastitog biznisa, uključujući izradu poslovnog plana. Najbolji će dobiti i financijsku podršku kako bi svoje ideje pretvorili u stvarnost.
 
Lokalno partnerstvo Neum, Stolac i Ravno je jedno od 26 partnerstava uspostavljenih u BiH u okviru projekta "Podrška Europske unije lokalnom partnerstvima za zapošljavanje – Faza II" (LEP II), kojeg Europska unija financira sa 6 mil. eura, a provodi Međunarodna organizacija rada (MOR). Ovaj projekt ima za cilj da kroz lokalna partnerstva za zapošljavanje doprinese poboljšanju zapošljavanja u lokalnim zajednicama i unaprijedi vještine i prilike za zapošljavanje osoba u nepovoljnom položaju na tržištu rada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?