nastavlja se medijski rat

Opozicija na prosvjede u Banja Luci dolazi u turskim majicama

prosjvjedi
13.05.2016.
u 17:44

Dan prije prosvjeda opozicije i kontraprosvjeda vlasti u Banja Luci, SNSD je upregao kompletnu medijsku mašineriju kojom pokušava dokazati da iza Saveza za promjene stoje stranci, piše novinska agencija Patria.

Tako je Press RS otkrio ekskluzivno, a RTRS dalje prenio da je na jednoj od sjednica Organizacijskog odbora opozicije, dogovoreno da se  između ostalog, “na majicama treba odrezati etikete na kojima piše da su napravljene u Turskoj”.

Nadalje, mediji pod kontrolom vladajuće strukture tvrde kako je ta rečenica zanimljivija utoliko, ako se zna da je Dodik prije nekoliko dana rekao da iza prosvjeda opozicije stoje određene turske strukture.

Opozicija očekuje oko 20.000 ljudi koji će se nezadovoljni vlašću koju predvodi SNSD okupiti u Parku Mladena Stojanovića, a pozicija tvrdi da će se na Trgu Krajine okupiti 30.000 njihovih pristalica.

Na ulicama Banja Luke sutra će biti 2.000 pripadnika MUP-a RS, koji će osiguravati prosvjede i kontraprosvjede.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije