10. u Mostaru

Svečano otvoren poštanski ured HP Mostar na Bijelom brijegu

Hrvatska pošta Mostar
02.03.2017.
u 13:31

Poštanski ured na Bijelom brijegu je 10. na području grada Mostara, a na području koje u BiH pokriva Hrvatska pošta Mostar imaju mrežu od 109 poštanskih ureda

Novi ured Hrvatske pošte Mostar na mostarskom Bijelom brijegu svečano je otvorio federalni ministar prometa i komunikacija Denis Lasić. Svečanosti je nazočio gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, a mjesni župnik don Krešo Puljić blagoslovio je prostor. 

Ovom prigodom direktoru HP Mostar Mati Rupčiću, u ime Mjesne zajednice Bijeli brijeg 2, uručena je prigodna zahvalnica.

Ulaganje u razvoj poštanske mreže i kvalitetno pružanje poštanskih usluga prioriteti su Hrvatske pošte Mostar, a otvaranjem novih ureda nastojimo odgovoriti na potrebe naših korisnika. Poštanski ured na Bijelom brijegu je 10. na području grada Mostara, a na području koje u BiH pokriva Hrvatska pošta Mostar imamo mrežu od 109 poštanskih ureda. Uvođenjem novih usluga te povećanjem kvalitete nastojimo biti društveno odgovorni i doprinijeti cjelokupnom razvoju zajednice. I ubuduće ćemo razvijati našu ponudu i brinuti o potrebama naših korisnika, priopćeno je iz Hrvatske pošte Mostar. 

Otvaranjem Izdvojenog šaltera Poštanskog ureda 88101 Mostar, Hrvatska pošta Mostar je stanovnicima Bijelog brijega osigurala prikladno mjesto za obavljanje poštanskih usluga. Radno vrijeme ovog poštanskog ureda je svakoga radnoga dana od 7.30 do 15.30 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?