Fra Iko Skoko kod obitelji Piasevoli u SAD-u

Tomislav: U Ameriku sam došao prije više od pola stoljeća sa 67 dolara

storyeditor/2023-02-19/iko.png
vl
20.02.2023.
u 16:21

Među obiteljskim kućama koje je fra Iko Skoko blagoslovio u New Jerseyju u SAD-u bila je i ona Tomislava i Jozice Piasevoli. Oni su tom prigodom fra Iki ispričali svoj život u dalekoj Americi.

Došli su u New York 1970. godine. Od samoga početka bili su u župi, najprije u 50. ulici, a od 1974. godine na broju 41, gdje je i danas sjedište hrvatske župe u New Yorku. Tomislav je u crkvenome zboru 51 godinu, a Jozica 35 godina. Kako također doznajemo, Tomislav je došao u Ameriku sa samo 67 dolara, a ostao je dužan 1500 dolara koje je posudio za zrakoplovnu kartu. Zahvaljuju Bogu jer su uspjeli. - Bogu hvala za sve. Možeš samo uspjeti s Božjim blagoslovom i ako imaš dobrog bračnog druga. A ako nemaš dobrog bračnog supružnika, možeš imati milijune, ali nisi uspio. Zahvaljujemo Bogu na svemu. Pratio nas je svojim blagoslovom - kazao je Tomislav. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije