DONACIJE

Tvrtka Violeta jednoj obitelji iz Jablanice gradi kuću, a Fondacija iz Beograda donira 100.000 eura

jablanica
Fena
28.10.2024.
u 08:55

Predstavnici kompanije "Violeta", također su boravili u općini Jablanica te su tijekom susreta s načelnikom Šabanovićem, izrazili spremnost da jednoj obitelji izgrade stambenu jedinicu

Fondacije "Humana srca" iz Beograda donirat će 100.000 eura za jednu obitelj iz Jablanice koja je u stravičnim poplavama i klizištima ostala bez svog doma, najavila je Danijela Tešić, predstavnica spomenute fondacije tijekom sastanka s općinskim načelnikom Damirom Šabanovićem održanog proteklog tjedna.

Kako je priopćeno iz Općine Jablanica, predstavnici kompanije "Violeta", također su boravili u općini Jablanica te su tijekom susreta s načelnikom Šabanovićem, izrazili spremnost da jednoj obitelji izgrade stambenu jedinicu.

Načelnik Jablanice zahvalio je Fondaciji "Humana srca" i kompaniji "Violeta", rekavši da podrška i pomoć dobrih ljudi, u trenucima najveće katastrofe u povijesti Jablanice, mnogo znači.

Također je istaknuo da svakodnevno kontaktira s brojnim donatorima koji su spremni pomoći u obnovi oštećenih i porušenih objekata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije