uloženo 8.522.000 KM

U Doboju svečano uručeni ključevi 134 stana za izbjegle i raseljene osobe

27.06.2024.
u 21:35

Ministar za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine Sevlid Hurtić, na današnjoj svečanosti u Doboju uručio je ključeve za izbjegle i raseljene osobe, za čiju izgradnju i opremanje je, u okviru projekta CEB II, uloženo 8.522.000 KM.

Ministar Hurtić čestitao je svim korisnicima, njih ukupno 134, i poželio ljepši i ugodniji život, kakav zaslužuje svaki čovjek.

 - S današnjim useljenjem, u Bosni i Hercegovini završeni su radovi na izgradnji zgrada u okviru 53 podprojekta, čime je osigurano trajno stambeno zbrinjavanje za 1.597 obitelji. U okviru projekta CEB II u Bosni i Hercegovini realizira se 68 podprojekata (stambenih zgrada), a bit će izgrađeno oko 2.045 stanova po modelu socijalnog neprofitnog stanovanja i djelomično u okviru institucionalnih centara za smještaj, za smještaj obitelji koje su obuhvaćene na 104 registrirane lokacije kolektivnih centara i alternativnih smještaja u Bosni i Hercegovini' - kazao je Hurtić.

Nakon svečanosti, ministar je s ostalim dužnosnicima, obišao je naselje Bare, gdje je presječena vrpca i službeno predan novoizgrađeni objekt, priopćeno je iz Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?