sjednica

Vlada utvrdila svoje amandmane na Prijedlog zakona

23.04.2020.
u 11:42

Vlada Federacije BiH danas je na sjednici utvrdila svoje amandmane na Prijedlog zakona o ublažavanju negativnih ekonomskih posljedica.

Jednim od ovih amandmana je, s ciljem jačanja financijske discipline, predloženo smanjenje sa 90 na 60 dana nakon prestanka stanja nesreće razdoblja u kojem neće biti obračunavane zatezne kamate na javne prihode.

Predložen je i amandman po kojem je Razvojna banka FBiH dužna tromjesečno izvještavati Vladu FBiH o upravljanju Fondom za osiguranje kredita, a Vlada će u roku od 15 dana po završetku tromjesečno izvješće dostaviti Parlamentu FBiH. Na ovaj način je osigurana transparentnost korištenja sredstava Fonda.

Vlada nije prihvatila više amandmana koje su na Prijedlog zakona o ublažavanju negativnih ekonomskih posljedica uložili zastupnici i klubovi zastupnika u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH, priopćeno je iz Vlade FBiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije