'FUJ!'

Zašto hrana iz McDonald'sa ne truli? Postoji dobar razlog...

11.10.2017.
u 21:45

U čemu je tajna? Sol? Konzervansi u hrani? 'Kemija'?

Postoje stotine testova koje su građani samovoljno napravili tijekom godina s hranom iz McDonald'sa. I koliko god godina prošlo, hrana će izgledati jestivo, kao da se ništa nije promijenilo.

U čemu je tajna? Sol? Konzervansi u hrani? 'Kemija'?

Čini se kako McDonald's ipak nije iznimka i isto bi se dogodilo sa svakim drugim hamburgerom. Stvar je jednostavno u malenom komadu mesa između dvije šnite suhog kruga koji upija vlagu pogodnu za rast bakterija. Kad nema bakterija, trulež se zaustavlja.

Čini se kako su u McDonald's ovog itekako svjesni jer objašnjenje stoji na njihovim službenim stranicama. Idući put kad uhvatite slasni burger - ne brinite, do istog su zaključka došli i naši stari kad su soljeno meso konzervirali za hladne dane i ono je takvo trajalo - godinama.
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije