TROSTRUKA SREĆA

Žena iz Srbije rodila sina, pa dvojke, a sad na svijet donijela i trojke

11.10.2024.
u 14:26

Radmilu, MIlutina i Bogdana kod kuće čekaju šestogodišnje sestrice Anđelija i Stefanija! Da čitava priča bude još čarobnija - sve petoro će paziti njihov brat - desetogodišnji Dušan.

Ovo je priča o mami iz vojvođanskog sela Konak koja je nakon blizanaca očekivala i trojke. Mama Jelena iz vojvođanskog sela Konak porodila se 2. listopada i kako je rekla, sve je proteklo u najboljem redu i sada se samo čeka da njezini anđeli malo ojačaju na odjelu neonatologije u beogradskoj bolnici Narodni front i spremni su da doći kući u zagrljaj braći, sestrama i preponosnim roditeljima. Kako je prenio beogradski Blic, svijet je postao bogatiji za jednu princezu Radmilu i prinčeve Bogdana i Milutina. Rođenje dvojki danas - nije rijedak slučaj, trojke su ipak malo rjeđe, ali s obzirom na sve veći broj izvantjelesnih oplodnji, opet - događa se. Ali obitelj Krnić zaista može ući u povijest kad su te stvari u pitanju, jer su oni svoju trostruku sreću osjetili nakon prethodne dvostruke!

Radmilu, MIlutina i Bogdana kod kuće čekaju šestogodišnje sestrice Anđelija i Stefanija! Da čitava priča bude još čarobnija - sve petoro će paziti njihov brat - desetogodišnji Dušan. Anđelija i Stefanija sigurno ne mogu od radosti dočekati da im se pridruže braća i sestra jer su non-stop sve do porođaja bile tu da pomognu mami sve što treba - kao velike. Dušan je već malo stariji i dječak je, pa je tijekom posjeta novinarske ekipe u Konaku, malo bio "po strani", iako je i on sigurno presretan i u čudu što ne jedno, ne dva, nego tri mala čuda stižu da ih voli.

Nestrpljivi su da ih uzmu u naručje i bake i djedovi koji su i do sad, a i tek će, kako je priznala Jelena, biti od velike pomoći i njoj i ocu Milošu. Da tri bebe iz općine Sečanj zaista jesu unikati govori to, kako se prema nekim podacima, takvi slučajevi dogode jednom na 8000 porođaja. Ovu priču još čudesnijom čini to što su bebe začete potpuno prirodnim putem, baš kao i blizankinje prije toga. Svaka čast, zato i roditeljima, a i majci prirodi.

A da čudo nije pretjerana riječ u ovom slučaju, govori i to kako je Jelena trojke začela nakon što je prethodno imala jedan spontani pobačaj. I doktori su bili potpuno zatečeni. "Rijetki su slučajevi da se baš tako nešto dogodi. Obično kažu kako postoji mogućnost da bude još jedan par blizanca, ali vjerojatno je genetika učinila svoje. Imamo s obje strane blizance u obitelji", rekla je ova mama za medije. Dakle, jeste genetika, ali ponajviše jesu vjera i ljubav koje ova obitelj ima u velikim količinama. Kad toga ima - i čuda su moguća.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije