kontrola

Brčko Distrikta BiH: Uhićene četiri osobe zbog nepoštivanja mjera izolacije

uhicenje
24.03.2020.
u 11:21

Policija Brčko Distrikta BiH raspolaže podacima zaprimljenim od Inspektorata tog distrikta da su u posljednja 24 sata sanitarni inspektori na Graničnom prijelazu Brčko izdali ukupno 27 rješenja o izolaciji, od toga 18 za građane s prebivalištem u Brčko Distriktu BiH, četiri  za građane s prebivalištem u RS-u i pet iz BiH.

U protekla 24 sata policija je zaprimila ukupno 35 prijava u vezi s koronavirusa, izvršeno je ukupno 164 obilaska poslovnih subjekata radi kontrole radnog vremena tijekom kojih nije bilo izdatih prekršajnih naloga, te 14 kontrola poštovanja rješenja o izolaciji izdanih od sanitarnih inspektora, navodi se u priopćenju policije.

Prilikom kontrole poštivanja izdanih rješenja o izolaciji, kod četiri osobe je utvrđeno da se ne pridržavaju mjera izolacije, pa su prema njima poduzete zakonske mjere. Protiv tih osoba će biti podnesen izvještaj Tužiteljstvu Brčko Distrikta BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?