PREKINUT PROMET

FOTO Užas u Zagrebu: Maloljetnik poginuo u naletu vlaka

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
30.09.2024.
u 13:14

Iz HŽ putničkog prometa upozoravaju da je "zbog incidentnog događaja" prekinut promet vlakovima na relaciji Zagreb GK – Sisak – Zagreb GK

U ponedjeljak u jutarnjim satima vlak je naletio na maloljetnu osobu u zagrebačkom Buzinu. Iz policije su nam potvrdili da su dojavu o događaju zaprimili oko 8:50 sati, no s obzirom na to da je riječ o maloljetnoj osobi, nisu iznosili više informacija. Kako prenose mediji, maloljetnik je nažalost poginuo. 

Najvjerojatnije se radi o nesretnom slučaju, kazali su nam iz PU zagrebačke. Neslužbeno doznajemo da se radi o starijem maloljetniku koji je išao na trening.

Iz HŽ putničkog prometa upozoravaju da je "zbog incidentnog događaja" prekinut prometvlakovima na relaciji Zagreb GK – Sisak – Zagreb GK te se prometuje pomoćnim prijevoznim putem Zagreb GK – Zagreb Resnik – Zagreb Žitnjak – Velika Gorica, dok se putnike prema Svetoj Klari, Buzinu, Odri i Velikoj Gorici upućuje na javni gradski prijevoz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije