Turisti iz poljske

Javili se stranci kojima je planulo auto na autocesti, spasili tek nešto stvari...

autocesta
07.07.2022.
u 09:59

Na autocesti A1 u smjeru Zagreb - Karlovac u ponedjeljak se zapalio automobil, a u pomoć putnicima odmah su priskočili prolaznici iz drugih vozila koji su gasili automobil s vatrogasnim aparatima.

Automobil je bio u vlasništvu turista iz Poljske koji su uspjeli spasiti tek nešto osobnih stvari, a nakon požara poslali su e-mail redakciji dnevnik.hr-a u kojem su se zahvalili svima koji su im pomogli u tim trenucima.

 - Srdačan pozdrav. Mi smo turisti iz Poljske kojima se prije dva dana zapalio auto na autocesti A1. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u akciji spašavanja. Svim vozačima koji su nesebično stali i pomogli u gašenju automobila. Posebno želimo zahvaliti hrvatskim hitnim službama, uključujući policiju, vatrogasce i pomoć na cesti. Još jednom hvala na pomoći. Lijepi pozdrav. Adrian Trębacz - piše u elektronskoj poruci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije