UHIĆEN JE

Nova drama u Daruvaru: Pozvao Hitnu, a onda je izvadio nož i zaprijetio 'bit ću kao Pahoki'

policija traka
Matija Habljak/PIXSELL
23.07.2024.
u 18:40

Ovaj čin utoliko je gori jer se događa samo dan nakon što je Krešimir Pahoki upao u Dom za starije i nemoćne u Daruvaru i ubio svoju majku i pet drugih djelatnika i štićenika

Danas je u Daruvaru muškarac nazvao Hitnu pomoć i kazao da se napio i da mu nije dobro. Kada su stigli na njegovu lokaciju, tražio je od službenika da ga odvedu na liječenje, a onda je postupio potpuno neočekivano.

Muškarac je iznenada izvukao nož i rekao da će biti kao (Krešimir) Pahoki, doznaje N1 od djelatnika Hitne. Zatim je zaprijetio djelatnicima da će ih razrezati na 12 dijelova.

Iz bjelovarsko-bilogorske policije potvrdili su da su zaprimili dojavu i postupali po njoj. Muškarac je uhićen i u tijeku je kriminalističko istraživanje.

 

Ovaj čin utoliko je gori jer se događa samo dan nakon što je Krešimir Pahoki upao u Dom za starije i nemoćne u Daruvaru i ubio svoju majku i pet drugih djelatnika i štićenika hicima iz oružja koje je ilegalno posjedovao, a zatim sjeo u obližnji kafić gdje je ubrzo i uhićen.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije