BMW udario tri djevojčice

Novi detalji nesreće u Blagaju: Dvije djevojčice (16) u životnoj opasnosti, vozač otpušten kući

nesreća kod Blagaja
Facebook
27.09.2023.
u 11:02

Djevojčice su nakon što su izašle iz autobusa prije prelaska ceste propustile nekoliko automobila. Međutim, u trenutku prelaska ceste, nakon što je autobus nastavio svoje kretanje, na njih je naletio vozač BMW - a.

Teške tjelesna ozljede, koje su trenutno opasne po život, zadobila je 16–godišnja djevojčica ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila na ulazu u Blagaj, potvrđeno je iz Sveučilišne Kliničke bolnice Mostar. 

"Ona je hospitalizirana na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje. Zadobila je teške tjelesne ozljede koje su trenutno opasne po život", rekli su za Bljesak.info iz SKB Mostar. 

Druge dvije djevojčice su vozilom hitne pomoći prebačene u u Kantonalnu bolnicu 'Dr. Safet Mujić'. 

"Jedna djevojčica je stabilno, prebačena je na odjel te su u pitanje lakše tjelesne ozljede, dok je druga zadobila ozljede koje su opasne po život, nalazi se na mehaničkoj ventilaciji na odjelu Intenzivne njege", potvrđeno je iz ove bolnice.

Vozač otpušten U bolnicu je prevezen i 78-godišnji E. F., vozač BMW - a koji je sudjelovao u nesreći, a koji je zadobilo lakše tjelesne ozljede, te je otpušten kući. 

Podsjećamo, nesreća se dogodila u utorak navečer oko 19 sati na cesti za Blagaj, u mjestu Pograđe, u kojoj su sudjelovali E.F. (1945) s vozilom marke BMW i pješakinje A.B. (2007), E.S. (2006) i N.H. (2007).  

Djevojčice su nakon što su izašle iz autobusa prije prelaska ceste propustile nekoliko automobila. Međutim, u trenutku prelaska ceste, nakon što je autobus nastavio svoje kretanje, na njih je naletio vozač BMW - a.  

Poduzimaju se sve zakonom predviđene mjere i radnje s ciljem točnog utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do ove nesreće. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije