ubojstvo u Srbiji

Policajac Nikola (34) zaustavio sumnjivi taksi, na licu mjesta ubijen, evo tko je napadač

Hajziri Artan
MUP Srbije
18.07.2024.
u 13:03

Tijekom rutinske kontrole taksi-vozila u Loznici u zapadnoj Srbiji noćas je došlo do krvavog obračuna u kojem je na prometne policajce ispaljeno nekoliko hitaca. U tijeku je velika potraga za napadačem, javlja RTS.

Na licu mjesta policija je pronašla putovnicu osumnjičenog, izdanu na Kosovu, na ime Hajziri Artan (1991). Srpski MUP objavio je i fotografije osumnjičenika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)


"Jake policijske snage intenzivno tragaju za napadačem", rekao je ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić. Podignuti su i dronovi i helikopteri kako bi se ušlo u trag napadaču.

Nova.rs neslužbeno doznaje kako je došlo do incidenta. Sve je počelo sat vremena poslije ponoći kada su policajci, koji su dežurali na kontrolnom punktu, zaustavili taksi-vozilo tutinskih registarskih tablica koje im se učinilo sumnjivo, a u kome su bila dva muškarca, vozač i suvozač. Policija je legitimirala putnike koji su im se učinili sumnjivim, pa je jedan od policajaca zatražio od jednog od muškaraca u automobilu da pokaže torbicu. On je to odbio, a potom je zapucao na policajce.

S druge strane, albanski mediji tvrde da je u policajca Nikolu pucao bjegunac iz zatvora Faton Hajrizi. Prema njihovim navodima, Faton Hajrizi je za pokušaj bijega koristio putovnicu rođenog brata Artana koju su izdale kosovske vlasti.

"Osoba koja je pucala u smjeru srpske policije je Faton Hajrizi. On je nakon bijega iz zatvora iskoristio bratove dokumente da pobjegne s Kosova. Sumnja se da je cijeli događaj počeo nakon što se Faton Hajrizi odbio identificirati srpskoj policiji. To je izazvalo prvo verbalni, a zatim i fizički sukob. Nakon toga počela je pucnjava prema policajcima u kojoj je jedan policajac ubijen, a drugi ranjen", navode albanski mediji. "Istraga je još uvijek u tijeku i čeka se službeno priopćenje tko je zapravo od braće pucao na policajce", dodaju Albanci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije