DVOJICA PRITVORENA

Prodali mu kokain vrijedan 750 eura, a on umro konzumirajući ga

kokain
ilustracija
22.06.2024.
u 09:46

Za zloporabu droge osumnjičeni su  24-godišnjak i 46-godišnjak protiv kojih je ŽDO Split pokrenuo istragu. Sumnja se da su njih dvojica dogovorili preprodaju za sada neutvrđene količine kokaina. Drogu su trebali prodati trećoj osobi za 750 eura. Jedna od  osumnjičenika je bio prodavatelj droge, drugi je bio posrednik, no osoba kojoj su njih dvojica prodala kokain preminula je 17. lipnja 2024., a kao uzrok smrti, tužiteljstvo navodi upravo konzumaciju kokaina.

Kada je policija kod osumnjičenika obavila pretrage, našli su i oduzeli  vrećice s različitim vrstama droge, uključujući više od kilograma hašiša, tablete MDMA, amfetamine, LSD, 135 grama heroina, nešto kokaina....

Nađene su i vage za precizno mjerenje, a sumnja se da su drogu radi preprodaje nabavljali jedno duže vrijeme. Nakon što su ispitani  na tužiteljstvu, dvojica osumnjičenika dovedeni su pred suca istrage Županijskog suda u Splitu koji im je odredio istražni zatvor zbog opasnosti  od ponavljanja djela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije