UHIĆEN MUŠKARAC

VIDEO Susjede potreslo dvostruko ubojstvo u Slavonskom Brodu: 'Nikada nije nikoga ni pozdravio...'

dvostruko ubojstvo u Slavonskom Brodu
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
20.06.2024.
u 20:00

"Ne znam što bih rekao. Poznavao sam ih. Bili su dobri susjedi. Bili su više povučeni", kazao je jedan susjed

Muškarac (45) uhićen je u Slavonskom Brodu zbog sumnje da je ubio dvije osobe - 76-godišnjeg muškarca i 78-godišnju ženu. Naime, policija je danas oko 13.50 sati zaprimila dojavu o postojanju sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva, a dolaskom na mjesto događaja, uočena su mrtva tijela dvije osobe.

"Policijski službenici u zajedničkoj suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom provode očevid te kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi važne činjenice i okolnosti navedenog događaja", navela je ranije Policijska uprava brodsko-posavska. 

Prema neslužbenim informacijama, ubijeni muškarac i žena bili su supružnici, a presudio im je njihov sin. Kako su kazali susjedi, supružnici su imali još jednog sina koji je preminuo prije nekoliko godina. 

"Ne znam što bih rekao. Poznavao sam ih. Bili su dobri susjedi. Bili su više povučeni. Sin je umro prije dvije, tri godine", naveo je potreseni susjed.

"Došli smo od doktora, tek sam sada čula. Teško, teško. Uvijek se bojimo njega kada prođe, ako je to napravio taj sin", kazala je susjeda, a susjed se nadovezao kako muškarac ni sa kime nije kontaktirao.  

"Nikada nije nikoga ni pozdravio čak. Kada bi ga pozdravili - ništa, kao da ne postojimo", istaknuo je. 

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije