Akcija "Lutka"

Optužena tvrdi: Nisam nikakva krimi-misica!

Slobodanka
30.08.2013.
u 10:23

Slobodanka: U jednom trenutku sam bila na udaru kriminalaca

Slobodanka Tošić (22) iz Han Pijeska, bivša miss BiH, sudionica Survivera i Playboyjeva zečica, našla se na popisu 32 optuženih za tri ubojstva i dvostruki pokušaj te nekoliko spektakularnih milijunskih pljački. Ta nekadašnja djevojka osuđenika Darka Eleza, koji je označena kao vođa ove skupine, a za kojom je bila raspisana međunarodna tjeralica, iz Beograda tvrdi da nije „krimi-misica”, kako su je prozvali mediji zbog navodne umiješanosti u pokušaj ubojstva Elezova kuma i smrtnog neprijatelja Đorđa Ždrala, koji se trenutačno nalazi u zatvoru zbog ubojstva bivšeg šefa policije RS, Naime, ona je prethodno, sad već davne 2006., bila u vozilu sa Ždralom, kada je u Istočnom Sarajevu izrafalan i teško ranjen. Posumnjalo se da ga je ona namamila, a u početku se nagađalo da su to učinili Elez i Anđelko Veljančić, osuđen za razbojstvo, koji je sad ključni svjedok protiv čitave skupine. Slobodanka je objasnila u kakvoj je vezi s akterima pokušaja ubojstva Đorđa Ždrale:

- U jednom trenutku našla sam se na udaru lokalnih kriminalaca, točnije najjačeg među njima - Đorđa Ždrale, koji me je fizički maltretirao. Uvijek mi je bio za petama. Napustila sam studije zbog njega, a mjesec i pol dana sam bila u kaosu i nisam znala što dalje raditi i kako se izvući iz svega. Na ovaj način je izgleda htio ispasti frajer. Zbog svega sam napustila fakultet i pobjegla u Beograd. Nisam sudjelovala u pokušaju njegovog ubojstva - kaže Tošić, dodajući da se u Srbiji osjeća sigurno i da poslije fotografiranja za Playboy očekuje nove poslovne ponude.

- Da me je strah, ne bih se pojavljivala javno u Surviveru i Playboyju. Iako sam prerano izbačena iz Survivera, on mi je pomogao u vezi s Playboyjem. Voljela bih voditi neku zabavnu emisiju na televiziji u kojoj bi gostovale estradne osobe i političari - otkriva Slobodanka Tošić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?