Bilman i Šuput odali tajne 'Supertalenta': Definitivno sam vidjela neke talente koji dosad nisu dolazili...

Žiri Supertalenta
14.09.2024.
u 11:57

Dok uzbuđenje oko nove sezone najgledanije zabavne emisije 'Supertalent' raste, članovi žirija odbrojavaju dane do početka emitiranja showa koji će iz tjedna u tjedan domove gledatelja ispunjavati zabavom i nevjerojatnim talentima. Sve nastupe natjecatelja koji su skupili hrabrost i odlučili pokazati svoj talent pred velikom i vjernom publikom i ove će godine ocjenjivati uigrani žiri kojeg čine Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić. Iako se u istom sastavu vraćaju istim ulogama, ne skrivaju da su i kod njih prije svake nove sezone prisutni neizvjesnost i veselje. „Prije samog početka snimanja uvijek smo jako uzbuđeni. Ne znamo što nas čeka i ne znamo koliko su se drugi članovi žirija promijenili, pa onda ne znamo ni kako ćemo se slagati ove sezone. Želimo ono najbolje za publiku, za nas same i naravno za kandidate, pa je uzbuđenje na nivou“, objašnjava Maja Šuput koju kolege iz žirija nerijetko opisuju kao najenergičnijeg člana među njima.

Žiri je na snimanjima audicija za jedanaestu sezonu već upoznao nove kandidate i svjedočio njihovim nastupima, a gledateljima najavljuju sezonu prepunu zabave, iznenađenja i šokantnih trenutaka. „Audicije su krenule kao potočić, a pretvorile su se u bujicu. Osjećam se neopisivo i jedva čekam da krene sezona da gledatelji mogu vidjeti ono što smo mi vidjeli, čuli i osjetili – svim osjetilima“, otkriva Davor Bilman koji dodaje da gledatelji u novoj sezoni mogu očekivati ozbiljne talente.

U proteklim sezonama žiri je imao prilike svjedočiti najraznolikijim nastupima i životnim pričama kandidata, no da je 'Supertalent' nepresušan izvor neočekivanih i iznenađujućih talenata potvrdit će nova sezona koja pomiče granice. „Prema onome što sam vidjela na audicijama, krenuli smo stepenicu dalje. Definitivno sam vidjela neke talente koji dosad nisu dolazili u našu emisiju, što me jako veseli“, tvrdi Maja naglašavajući da su upravo neočekivani i dosad neviđeni nastupi najzabavniji dio ovog showa.

Brojni kandidati stat će na veliku pozornicu s ciljem da izbore prolaz u idući krug natjecanja, a najboljima od njih žiri će dodijeliti zlatni gumb, odnosno direktnu ulaznicu u polufinale. No koji će kandidati toliko impresionirati žiri, tek ćemo doznati. „Da bi kandidat dobio zlatni gumb, mora biti potpuno drugačiji od drugih, mora biti poseban i imati nešto specijalno – definitivno mora odskakati od drugih“, objašnjava Maja, a Davor otkriva da je posebno slab na humoristične nastupe. „Za mene je Supertalent kada te netko zaista uspije nasmijati tako da se smiješ cijelim tijelom i svim organima“, objašnjava Davor, koji je upravo to doživio na audicijama za novu sezonu koja uskoro kreće s emitiranjem. Što se događa kada se kamere ugase te brojne anegdote sa seta 'Supertalenta' Maja i Davor otkrili su u intervjuu za Novu TV.

Smijehom i iznenađenjima ispunjene nedjeljne večeri su zagarantirane, još samo ostaje za vidjeti koji će kandidati svojim talentima osvojiti srca žirija i gledatelja u nadolazećoj jedanaestoj sezoni Supertalenta – uskoro na Novoj TV!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije