NIJE SVE BILO IDILIČNO

Bio je miljenik žena, a pred kraj života proživio je pakao: Slavog glumca supruga je ostavljala da leži u vlastitoj mokraći

14.09.2024.
u 17:35

Patrick Swaye preminuo je prije 15 godina, a sve do njegove smrti uz njega je bila supruga Lisa Niemi koja se nakon suprugove smrti morala suočiti s ozbiljnim optužbama njegovih prijatelja

Svijet je osvojio ulogom u "Prljavom plesu" i žene diljem svijeta obožavale su Patricka Swayzea koji je preminuo 14. rujna 2009. godine u 57. godini života nakon bitke s rakom gušterače. Slavni glumac dugo se borio s ovom opakom bolesti, a cijelo vrijeme uz njega je bila supruga Lisa Niemi s kojom je Patrick oženio 1975. godine. Nakon što je preminuo Patrickovi bliski prijatelji su u medijima iznijeli neke ozbiljne optužbe o Lisi koje su zgrozile javnost. Jedan bliski prijatelj glumca tada je za Radar Online ispričao kako je Lisi u brizi oko supruga pomagao i njegov brat Donnie koji je bio iznenađen u kakvom je stanju Lisa ostavljala njegovog brata.

‘Lise ne bi bilo satima i onda bi došao Donnie i našao brata kako leži u vlastitoj mokraći i fekalijama jer nije mogao sam ustati’, ispričao je medijima ovaj prijatelj koji je za Lisu rekao da je "zla luđakinja koja želi kontrolirati svaki segment života svog supruga" . Patrickova prijateljica iz djetinjstva, Charlotte Stevens, rekla je za Radar da je nagovarala Patricka da napusti Lisu jer ga je često varala, a navodno su za te afere znali svi članovi obitelji i prijatelji para.

"Niemi je imala nekoliko  afera sa ženama i muškarcima dok je bila u braku s Patrickom. Izvana njihov odnos je djelovao savršeno, ali zapravo su se često svađali i te svađe su znale završiti i fizičkim obračunom. Ona bi tukla njega, a on bi tukao zidove i namještaj. Jako su se svađali, znali su uništiti hotelske sobe, automobile, njihov dom… Bila je to jako nasilna veza’, opisali su njihovi prijatelji.

Udovica Patricka Swayzea objavila je knjigu “Worth Fighting For” u kojoj opisuje glumčeve posljednje godine života. Zadnje što joj je rekao bilo je: "Volim te do neba". Na proslavi Nove godine 2008. prvi je put osjetio mučninu. Kod prijatelja u Aspenu jedva je nazdravio šampanjcem. Tjedan dana kasnije zabrinuto me pitao jesu li mu oči požutjele, napisala je glumčeva supruga Lisa u knjizi “Worth Fighting For”. Sljedeći dan liječnici su otkrili izraslinu na gušterači Patricka Swayzea. Samo je Lisa znala da je riječ o zloćudnom tumoru jer je glumac već bio na operaciji. Kad se probudio, čuo je da ima još nekoliko mjeseci života.

"Kad je pao u komu, ležala sam kraj njega, grlila ga i slušala kako diše. Zadnje što mi je rekao bilo je: ‘'Volim te do neba’'. Umro mi je na rukama, spokojan kao beba" napisala je Lisa. Prijatelji glumca tvrde da je tih zadnjih dana bio jako mršav, a potvrđuju to i neke od zadnjih fotografija Patricka Swayzea, te kažu kako je Lisa zadnja dva mjeseca zabranila da itko dolazi u posjet glumcu, pa čak ni njegovoj majci nije dopustila da sina posjeti. U oporuci koju je ostavio Swayze je cijelo svoje bogatstvo ostavio supruzi, a ostalim članovima obitelji nije ništa pripalo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije