SREBRNA OLIMPIJKA

Donna Vekić na moru proslavila olimpijsku medalju, oduševljeni fanovi se našalili: 'Pazi da ti ne padne'

07.08.2024.
u 16:28

Hrvatska najbolja tenisačica svoje srebrno odličje slavi plovidbom na brodu s hrvatskom zastavom. Najnovije prizore objavila je na svom Instagram profilu, a javila joj se druga proslavljena hrvatska tenisačica.

Vlasnica srebrne medalje s Olimpijskih igara Donna Vekić (28) uživa nakon što je ostvarila najveći uspjeh dosadašnje karijere. Iz Pariza vratila se u Zagreb, a odmah zatim se uputila u morske krajeve. Lijepa Osječanka na svom je Instagram profilu objavila nekoliko prizora s plovidbe Jadranom, pri čemu je ponosno istaknula nedavno osvojenu medalju.

- Ne puštam te neko vrijeme - napisala je tenisačica u opisu fotografije na kojoj na brodu s hrvatskom zastavom pozira i ljubi svoje teško zarađeno srebro, ujedno i prvu olimpijsku medalju u povijesti hrvatskog ženskog tenisa. U komentarima su joj se javili razdragani obožavatelji s čestitkama, a bilo je i šaljivih poruka: - "Pazi da ti ne padne u more", "Zamisli da padne u more", "Okači je u Louvre", "Izgleda dobro na tebi", "U pravim rukama", "Zaslužila si je Donna" - pisali su fanovi, a Donni se javila i proslavljena hrvatska tenisačica Iva Majoli, koja je ostavila emotikon srca.

Nekoliko sati ranije Vekić je Instagram pričama objavila kratki video u kojem mokre kose i s naočalama na glavi još jednom pozira na brodu i plazi jezik, ovaj put bez medalje, ali uz priložen emotikon hrvatske zastave i srcem pored njega. Odmah po slijetanju u Zračnu luku 'Franjo Tuđman' izjavila je: - Tek sam dan nakon finala postala svjesna da sam osvojila medalju, ali će mi idućih dana početi dolaziti sve emocije - poručila je 28-godišnjakinja kojoj sada predstoji odmor, nakon kojeg je očekuju nove sportske pobjede.

Iz priloženog možemo zaključiti kako Donna očito ne obraća pažnju na najnovija događanja. Naime, jedan njen potez nakon finala olimpijskog turnira nije najbolje prihvatila naša druga tenisačica. Mariana Dražić, 29-godišnjakinja rodom iz Makarske obrušila se na rukovanje Donne Vekić i Zheng. Na svom je Instagram Storyju napisala sljedeće

- Tako jadno rukovanje na kraju meča od strane Vekić. Moraš biti velik čak i u porazu - napisala je Dražić na svojem Instagramu, a uz objavu je stavila i pločicu na kojoj piše "values", odnosno vrijednosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije