'PLAVA I CRNA'

Indira Levak nedavno je sve šokirala zbog iznenadnog razvoda, a sad je pokazala s kim se zabavlja

Indira Levak
Tomislav Šilovinac
07.09.2024.
u 15:41

Indira Levak ne osvrće se na prošlost te diše punim plućima, ovo ljeto za nju je bilo iznimno radno, a otkrila je i s kim se zabavljala. U nastavku teksta otkrijte više detalja

Nakon što je nedavno odjeknula vijest u domaćim medijima da se glazbenica Indira Levak razvodi nakon više od deset godina braka od Miroslava Levaka, sudeći po njezinu profilu na društvenoj mreži Instagram - uživa i diše punim plućima! Objavila je fotografiju s makedonskom pjevačicom Kaliopi i napisala:

- Moja čista i predraga duša - osvrnula se Indira na prijateljstvo s Kaliopi. Indira je pokazala i svoju liniju u kratkoj bijeloj haljinici dugih rukava, a osmijeh s lica dame nisu skidale. Također, pozirale su i s mikrofonima u ruci. Da je ovo ljeto bilo iznimno radno za Indiru, i nije neka tajna, a gotovo svakim koncertom i nastupom pohvalila se na spomenutoj društvenoj mreži. 

Podsjetimo, Indira i Miroslav upoznali su se prije 12 godina u teretani. Svoju su ljubav okrunili brakom 2014. godine u maloj i intimnoj proslavi uz obitelj i prijatelje, a otad su postali nerazdvojni. Pjevačica je uvijek davala zaljubljene izjave, a još donedavno dijelili su zajedničke fotografije, pa je vijest o njezinu razvodu mnoge ostavila bez teksta.

Foto: Instagram

- Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijeli poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati - napisala je na društvenoj mreži Instagram popularna pjevačica Indira Levak i tako šokirala obožavatelje. 

Osim toga, Večernji list stupio je u kontakt s drugom stranom te smo kontaktirali njezina bivše supruga Miroslava Levaka.  - Dobar dan, hvala vam na pozivu, ali ne bih ništa želio komentirati. Nećemo više davati nikakve izjave na tu temu - kratko i vrlo uljudno odgovorio nam je Miroslav na upit o razvodu od popularne pjevačice Indire Levak. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije