NA INSTAGRAMU

Indira Levak pokazala što joj je bivši suprug Miroslav poklonio za 51. rođendan

15.09.2024.
u 17:43

Naime, on joj je poklonio prekrasan buket cvijeća. Da je riječ baš o poklonu od bivšeg supruga, koji joj je još uvijek poslovni partner, Indira je otkrila na Instagramu

Pjevačica Indira Levak danas slavi 51. rođendan. Mnogima omiljena glazbenica, koja je karijeru započela kao pjevačica grupe Colonia poseban će dan proslaviti u Zadru na Street Food Festivalu. Čestitke pjevačici stižu cijeli dan, a ona je pokazala i što je dobila od bivšeg supruga Miroslava. Naime, on joj je poklonio prekrasan buket cvijeća. Da je riječ baš o poklonu od bivšeg supruga, koji joj je još uvijek poslovni partner, Indira je otkrila na Instagramu. Uz fotografiju je napisala - Hvala Padre, a dodala je i emotikon srca, pa se može zaključiti da su još uvijek u dobrim odnosima. 

Vijest koja je 22. srpnja kao bomba odjeknula u medijima jest ona da se popularna glazbenica Indira Levak razvodi. O ovoj teškoj temi progovorila je na svom Instagram profilu i definitivno nikog nije ostavila ravnodušnim. - Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijeli poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati - napisala je Indira Levak i tako šokirala obožavatelje. 

Mi smo nakon toga odlučili čuti i drugu stranu te kontaktirati njezina bivšeg supruga Miroslava Levaka. - Dobar dan, hvala vam na pozivu, ali ne bih ništa želio komentirati. Nećemo više davati nikakve izjave na tu temu - kratko i vrlo uljudno odgovorio nam je Miroslav na upit o razvodu od popularne pjevačice Indire Levak. 
Podsjetimo, Indira je uvijek naglašavala da je u supruga Miroslava zaljubljena kao i prvog dana, a posvećivala mu je romantične objave na Instagramu. Pjevačici i poduzetnici to je bio drugi brak. Njihova veza počela je kao prijateljstvo nakon što su se prije gotovo 12 godina upoznali u teretani.

U bračnu luku uplovili su 2014. godine na imanju vinarije Coner nedaleko Bjelovara, a intimnoj ceremoniji prisustvovali su članovi njihovih obitelji i bliski prijatelji. Indira je nosila dugu čipkastu vjenčanicu bez rukava modne kuće Sposa, a Miroslav je nosio klasično crno odijelo u kombinaciji s bijelom košuljom. Bilo kako bilo, očito je da će bivši supružnici ostati u korektnom odnosu i dosljedni svojim riječima da se o ovoj temi više neće oglašavati. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije