NA METI HEJTERA

Maju Šuput napali zbog Blooma, za oko im je zapela jedna stvar: 'Ne oponašaj Angelinu Jolie'

02.08.2024.
u 20:38

Na novim fotografijama majka i sin zajedno provode vrijeme u tematskom parku. Ovaj dinamični duo dobio je mnoštvo pozitivnih komentara, no nisu svi djelili jednako oduševljenje. Naime, dio pratitelja zasmetala je Bloomova frizura

Naša popularna pjevačica Maja Šuput (44) posljednjih dana uživa na odmoru u Istri. Tamo joj društvo pravi obitelj, suprug Nenad Tatarinov i sinčić Bloom. Maja često dijeli obiteljske fotografije na društvenim mrežama, a tako je bilo i sada. Na svom Instagram profilu objavila je predivne fotografije sa zajedničkog izleta.

U galeriji fotografija možemo vidjeti Šuput i njezinog trogodišnjeg sinčića iz 'Dinopark Funtane'. - Dan s dinosaurima - napisala je u opisu objave u kojoj ona i Bloom šeću parkom držeći se za ruke, poziraju na drvenim mostovima i educiraju se o različitim vrstama dinosaura, a dječak se u jednom trenutku podružio s kozama. Pritom je na sebi nosio komplet iz Zare, dok je njegova majka za ovu prigodu odabrala laganu ljetnu bijelu haljinu i udobne Louis Vuitton papuče. Ovaj dinamični duo dobio je mnoštvo pozitivnih komentara, no nisu svi djelili jednako oduševljenje. Naime, dio pratitelja zasmetala je Bloomova frizura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Majo daj malom ošišaj tu kosu,stvarno je sad već ko curica, bio bi sladak i bez te duge kose ..ipak je on dečko", napisala je jedna pratiteljica i izazvala buru komentara. "Hm, jel' to onda znači kada neka žena na primjer boluje od raka i izgubi kosu izgleda kao muškarac?", stala je u obranu Maje i Blooma druga pratiteljica. Bilo je i onih koji su pjevačicu usporedili s poznatom svjetskom glumicom: "Hajde mame ne oponašajte Angelinu Jolie....ošišajte djecu da budu dečki", tako da je trogodišnjakova dužina kose postala glavni predmet rasprave na objavi o obiteljskom odmoru.

Podsjetimo, prije nekoliko dana na Instagramu pjevačice osvanuli su prizori njezine majke Danice i sinčića Blooma, pri čemu su posebnu pozornost privukli komentari Majinih pratitelja. - Nedjelje 💓💓 Baka ga se konačno dočepala 🥳 - napisala je Zagrepčanka u opisu slika na kojima Danica grli svog unuka u jednom restoranu. Oboje su razvukli osmjeh od uha do uha, a i dalje se mogu primjetiti identične frizure na baki i malom Bloomu. Fotografije su za nepuna 24 sata skupile preko 12 tisuća lajkova, a prizore s obiteljskog druženja možete pogledati u naslovnoj galeriji i na poveznici ispod.

Objava je izazvala mnoštvo pozitivnih reakcija: - "Bože moj dragi, Ti ista mama! Imaš prelijepu mamu!", "Majo, mislila sam na tren da si ti", "Gdje baka ide frizeru zelim takvu kosu ! Kakva divna žena", "Sad se tek vidi na koga je Bloom" - nisu izdržali obožavatelji bez da usporede izgled Maje i njezine majke, no najveće oduševljenje izazvao je jedan drugi komentar. - Evo mene i mojih inicijalnih misli da je Bloom upoznao Kolindu - napisao je jedan korisnički račun i nasmijao mnoge zamijenivši Danicu za bivšu hrvatsku predsjednicu.

Ovo nije prvi put da Šuput na svojem Instagramu objavljuje slike njene majke. S druge strane, njezin otac, poznati glazbeni menadžer Boris Šuput, preminuo je 2018. godine, a Maja ga se često sjeti putem društvenih mreža.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije