sandi

Pjesma za Branku Bebić nastala je iz čiste muke

Sandi
09.03.2023.
u 15:13

Gost ovotjednog Special Happy Showa bio je Sandi Cenov – poznat kao miljenik ženskog dijela publike, nepopravljivi romantik, koji je već 30 godina sinonim za hrvatsku dance glazbu.  Zanimljiv i ležeran pričao je o svemu i svačemu, među ostalim i tome kako mu je bivša djevojka, Ana Mihajlovski skakala u štiklama po haubi, da mu je najdraža autorska pjesma Žena budi mi ti nastala iz čiste životne muke te da je na razdoblje korone gledao kao na film strave i užasa. Na pitanje tko su bolji vozači, kao automobilistički entuzijast, Sandi je rekao da bismo se iznenadili kako žene ‘deru’ cestu. Nakon Grobnika gradom vozi ‘kao penzić’, a vozački je polagao ponovno zbog kaznenih bodova.  Na pitanje koliko je autorskih pjesama napravio, Sandi ih broji preko 80, no jedna je najdraža, a koju je posvetio tadašnjoj djevojci, misici Branki Bebić.

- Čovjek pamti prve zgode, pa bih ja tu izdvojio pjesmu 'Žena budi mi ti', to je bila moja prva kompletno autorska pjesma, nastala iz čiste muke, iz života. Ja sam doista tadašnju djevojku htio zaprositi tom pjesmom, cijela Hrvatska je to pratila i blagonaklono primila... Tu je svakako i pjesma 'Malena', koja je moja svojevrsna osobna karta, nema koncerta na kojem je ne otpjevam i to više puta, mislim da bi me gađali paradajzom da odem, a ne otpjevam je. Napisao ju je za tadašnju srednjoškolsku ljubav, a tako napisana, stajala je dugo u ladici. S vremenom je postala kao vino s finim bouqueom, otkrio nam je.

Sandi je inače i veliki ljubitelj automobila - član je i jednog automobilističkog kluba, nedavno je kako je sam rekao, ostvario i dječački san i odvozio rally. U gradskoj se vožnji nastoji kontrolirati, jer tvrdi da je gradom opasnije voziti nego u kontroliranim utrkama. Kao netko tko je napravio sigurno tri milijuna kilometara, poštuje cestu, koje se najviše boji, ali je i najviše voli. Vozačima koji po gradu i javnom prometu vole nagaziti na gas savjetuje da se prijave na neku probnu utrku ili da odu na Grobnik, jer on nakon toga vozi ‘kao penzić’.

Policija ga je nebrojeno puno puta zaustavila, a otkrio nam je i da je vozački zbog kaznenih bodova morao polagati ponovno. U prometu ga najviše nerviraju nekulturni, bahati vozači, ali najviše ga je strah smotanih. Na vječno pitanje tko su bolji vozači - muškarci ili žene Sandi tvrdi da razlike nema. Od kad sam u ovom sportu, iznenadili biste se koliko ima cura koje ‘deru’ cestu. Iako bi ga mnogi očekivali na nekom trkačem motoru, jurilici, Sandi u slobodno vrijeme uživa u Harley Davidsonu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije