Glumica

Prva ljubav Zdravka Čolića se pojavila na Sarajevo Film Festivalu, i sa 70 godina mami poglede

22.08.2024.
u 12:10

Popularni pjevač Zdravko Čolić bio je i ostao miljenik žena, no njegovo srce već više od dva desetljeća pripada samo supruzi Aleksandri. Par zajedno ima dvije kćeri, Unu i Laru, a Zdravkova obitelj rijetko se pojavljuje u javnosti.

Pjevač je oduvijek bio tajnovit oko svojeg društvenog života pa tako javnost desetljećima nije znala da je njegova prva ljubav bila glumica Jasna Beri, poznata i kao Jasna Ornela Bery.

Njih dvoje zaljubili su se 70-ih godina prošlog stoljeća, dok su oboje živjeli u Sarajevu, gdje je Jasna sada privukla poglede na jednom od najpoznatijih filmskih festivala u regiji.

Crvenim tepihom prošetala je u crnoj haljini s prozirnim dijelovima u kojoj je istaknula zavidnu figuru u dobi od 70 godina, a u prvi plan je izbacila noge.

Glumica je o svojoj romansi s Čolom progovorila tek 47 godina nakon što se ona dogodila.

'Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvijek će imati jedan dio u mom srcu koji je samo rezerviran za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život', ispričala je Jasna za Dnevni avaz.

 

Putevi s im se zatim razdvojili, a prvi put nakon rata sreli su se u Beogradu.

'Bio je to susret vrlo emotivan. Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On ima ono nešto. Sada, poslije toliko godina, uspio je zadržati to. On je dobar čovjek. Ja sam kod njega voljela taj njegov nerv, tu iskru u oku koja ne prestaje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji. Čola mi je posvetio pjesmu "Noć mi te duguje"', prisjetila se glumica.


Bery je najpoznatija po filmovima 'Na putu', 'U zemlji krvi i meda', 'Snijeg' i 'Grbavica', a glumila je i u popularnim serijama poput 'Lud, zbunjen, normalan' i 'Bitange i princeze'.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije