REAKCIJE NAKON FINALA

Donna Vekić potvrdila da je razmišljala o pauzi od tenisa: 'Drago mi je da se nisam povukla, imam medalju'

03.08.2024.
u 21:14

- Iskreno, malo sam trenutno razočarana, ali moram biti ponosna i sretna na sve što sam napravila ovaj tjedan, imam medalju, Hrvatska ima medalju - rekla je Donna

Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić osvojila je srebrnu medalju na olimpijskom turniru u Roland Garrosu, gdje ju je u finalnom dvoboju pojedinačne konkurencije na pariškoj crvenoj zemlji pobijedila sedma igračica svijeta Zheng Qinwen sa 6-2, 6-3. 

- Iskreno, malo sam trenutno razočarana, ali moram biti ponosna i sretna na sve što sam napravila ovaj tjedan, imam medalju, Hrvatska ima medalju - rekla je Donna za HTV te dodala:

- Jučer sam imala dan odmora, doduše treba mi više dana odmora, ali nema veze, bit će za to vremena. Dala sam sve od sebe i to je bilo dovoljno za medalju.

Je li ispunila svoj cilj?

- Cilj mi je bila medalja, ne zlatna medalja nego medalja, tako da sam ja svoj cilj ispunila.

Prije Roland Garrosa je razmišljala o pauzi od tenisa.

- To je bilo točno, prije Roland Garrosa rekla sam treneru da imam Wimbledon i Olimpijske igre ispred sebe i ako ne odem na njih definitivno ću požaliti za par godina. Drago mi je da su me gurali ti ljudi oko mene, da su mi davali podršku i evo, par mjeseci kasnije polufinale Wimbledona i finale na Olimpijskim igrama.

Je li danas imala šansu u finalu?

- Mislim da jesam, iako je rezultat bio 6:2, 6:3 bilo je tu puno gustih gemova. Očekivanja su uvijek bila velika s moje strane, sad će vjerojatno biti veća i s vaše strane. Idem prvo u Hrvatsku i onda uskoro u Ameriku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije